Zapomeňte na ananas: Lidé si na pizzu dávají kiwi

14. ledna 2020·Jídlo a pití·Barbora Pisingerová

Foto: Reddit

Zdá se, že ananas na pizze musíme buď milovat, nebo nenávidět. Ať už patříte mezi jeho fanoušky či odpůrce, připravte se na jeho ještě podivnějšího nástupce. Dánská restaurace totiž připravuje pizzu s plátky kiwi a mnozí strávníci jsou naprosto nadšení.

Mnozí lidé se ještě nevzpamatovali z toho, že si někdo na pizzu dává ananas, a už je tu další ovocný trend. Dánská restaurace totiž připravuje pizzu s plátky kiwi. Překvapený turista pokrm vyfotil, umístil na sociální sítě a strhl lavinu.

Řada lidí byla výtvorem upřímně zděšená. “Tohle je děsivé, nemůžu ani psát. Je to horší, než jsem si myslel,” zněl jeden komentář. “Ustup Satane!” napsal další člověk.

 

Mnozí další byli ale otevření novému zážitku. “Páni, jsem zvědavý, jestli by to chutnalo tak, jak si představuji, což ve skutečnosti není zas tak strašné,” komentoval zaujatý diskutér. “Snědl bych to,” nerozpakoval se jiný.

Ukázalo se však, že ananas ani kiwi nejsou ve skutečnosti tou nejšílenější věcí, jakou si lidé na pizzu dávají. Ve Skandinávii totiž existuje i banánová pizza. Dali byste si?

 

 

Jídlo a pití - další články

Doporučujeme