Žena se chce stát živou Barbínou: Hádejte, kolik už utratila

10. března 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Z toho se vám protočí panenky! Kdybyste na svém bankovním účtu jednoho dne objevili čtyři miliony, věděli byste, co s nimi? Plastických operací by se to zřejmě netýkalo, že? Přesně tolik totiž Britka Kerry Miles (33) už nacpala do svého vzhledu. Chce se stát živoucí kopií panenky Barbie!

Kerry Miles je třiatřicetiletá vizážistka z Velké Británie, která žije na první pohled všedním životem se svým manželem a jedním potomkem. Kerry má ale poněkud neobvyklého koníčka. Je jím její vlastní vzhled. Žena totiž pojala za svůj životní cíl se co nejvíce přiblížit plastové panence Barbie.

Na první operaci vzpomíná s láskou. Její rodiče jí k Vánocům věnovali 14 tisíc liber, tedy v přepočtu více než 400 tisíc korun, aby si mohla dovolit vysněnou plastiku nosu. Dívku tehdy zaplavilo neuvěřitelné nadšení a proceduru naplánovala na nejbližší možný termín, tedy hned 31. ledna. Operace ji nakonec vyšla jen na půlku darovaných peněz, a tak si zbytek schovala na další zákroky.

Těch nakonec nebylo málo. Mladá žena přiznává zejména výplně rtů a prsní implantáty. Právě prsy si nechala poprvé vylepšit v roce 2015, a to z původní velikosti C na impozantní G. “Mému manželovi Darrenovi se ten umělý vzhled nejdřív nelíbil, ale zvykl si na to,” přiznává Kerry. Názorem svého muže se prý řídit nehodlá. Podle ní totiž již několikrát žertoval o rozvodu a je možné, že to někdy bude myslet vážně.

Nutno podotknout, že ne všechno je dílem šikovných chirurgů. Kerry tvrdě cvičí každý den a pečlivě si hlídá svou stravu. Za své operace již nicméně utratila 140 tisíc liber, v přepočtu přes 4 miliony korun. Angličance je jasné, že se částka v budoucnu ještě navýší, starosti si z toho ale nedělá. Ne snad, že by se jí její současný vzhled nelíbil, žena ovšem otevřeně přiznává, že jakmile jednou člověk začne více koketovat s plastickou chirurgií, už nikdy nepřestane.

Zábava - další články

Doporučujeme