Žena si za jízdy hrála s telefonem, narazila do auta s tříletou holčičkou uvnitř

6. června 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Denisa Lipovská Facebook

Hraní si s telefonem za jízdy v autě se nevyplácí. Doplatila na to slovenská řidička, která nedala na křižovatce přednost vozidlu a téměř v 50kilometrové rychlosti do něj narazila. Přestože ve vozidle, do kterého narazila, seděla i tříletá holčička se svým otcem, nikomu se nic nestalo.

Nehoda se stala v neděli v poledne. Řidička červené fabie nerespektovala světelnou signalizaci a křižovatku projela na červenou. Podle Denisi Lipovské, matky tříleté holčičky, která jela s jejím mužem v autě, do níž narazila fabie, měla řidička v ruce mobilní telefon a nevěnovala se řízení, k čemuž se posléze sama i přiznala.

Denisa Lipovská čekala na svého muže a dceru o několik ulic dále, měli si zajít na oběd. Na facebooku se matka holčičky vyjádřila, že při jejích blízkých stáli strážní andělé. “Té mladé ženě, která nehodu zapříčinila, přeji zdraví, taktéž neměla vážnější zranění a z vozidla vystoupila po vlastních, ale styděla se asi nejvíc ve svém životě!” uvedla Lipovská.

Tymto chcem napisat nieco k dnesku!!! V bielom aute sedel moj manzel, moje dieta a moji psi! Ja som dovtedy v klude…

Zveřejnil(a) Denisa Lipovska – IFBB Bikini Fitness dne 3. červen 2018

Pro lidi, kteří manipulují s mobilním telefonem během jízdy má jasný vzkaz: “Lidé, poučme se, když nám Pán Bůh dal tu šanci. Věnovat se mobilu při řízení auta je fakt hloupost a neuvěřitelný hazard. Neberte ho prosím do ruky, když sedíte za volantem. Když už si nevážíte svého života, tak myslete na to, že ohrožujete ostatní. Apeluji i na všechny blogerky, blogery, influencery, aby přestali natáčet videa z jedoucích aut! napsala na facebooku rozhořčená matka a manželka.

Projekt Dopravní jednička je realizován za přispění finančních prostředků z fondu zábrany škod České kanceláře pojistitelů

Články - další články

Doporučujeme