Bílá košile klidně 7 dní v týdnu! Jak ji správně “vystajlovat”?

8. srpna 2023·Životní styl·Redakce

Bílá košile (Foto: Depositphotos)

Elle ví a Elle moc ráda poví. To, že je bílá košile základem každého ženského stylového šatníku víme už dávno. Oblíbený magazín však nyní přišel se zajímavými radami, jak tento oblíbený módní kousek nosit. Člověk by ani neřekl, na kolik způsobů je to možné. Nechte se inspirovat od expertů a košili budete moci nosit klidně sedm dní v týdnu.

Bílá košile a denim jsou kámoši

Když si obléknete bílou košili k džínům, určitě neuděláte chybu, jen to může být trochu nuda. Nebojte se tento materiál sladit s košilí v jakékoliv podobě. Oblékněte bílou košili a hoďte přes ní džínovou bundu. Nebo můžete být ještě odvážnější a přetáhněte přes ní denimový korzet. Bude to vypadat skvěle!

Bílá s bílou

Slaďte celý svůj outfit do bílé. Když si k bílé košili obléknete bílé kalhoty nebo sukni, dodává vám to na nadčasovosti, eleganci a luxusu. Jen si dejte pozor, aby bylo oblečení dokonale čisté. V opačném případě budete mít do luxusního vzhledu daleko a spíš budete působit jako šmudla.

Košile přes

Máte-li tílko nebo šaty na ramínka, košile jako svrchník poslouží nejen jako skvělý módní doplněk, ale také ji oceníte k večeru, kdy se začíná ochlazovat. Nechte ji rozepnutou, uvažte ji, nebo jen tak přehoďte přes ramena. na internetu najdete spoustu videí a návodů, jak ji originálně uvázat.

Košile mají rády vrstvy

Oblečte košili a přes ní navrstvěte vestičku, koženou bundu, kabátek… Nechte koukat rukávy a límeček a uvidíte, jak stylově budete působit. Přes košili můžete taky přetáhnout šaty nebo jakýkoliv korzet.

Ukradněte košili svému partnerovi

Máloco je tak sexy jako dívka oblečená ve velké košili svého partnera. A to nejen ráno po bouřlivé noci. Nechce-li se vám zrovna přemýšlet, co dnes na sebe, sáhněte do jeho skříně a z jeho delší košile si udělejte oversize šaty. Zvolte k nim tenisky nebo klidně podpatky. Z té samé košile můžete také udělat crop top tak, že necháte rozepnuté spodní knoflíky a cípy svážete do uzlu. Nebo ji zapnete jen pod ramena a volné rukávy uvážete kolem krku. V originalitě se meze nekladou.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme