Chcete sbalit holku? Zjistěte podle jejího znamení, co na ni platí

14. října 2022·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Kdo se zamiluje na první pohled a kdo potřebuje delší čas? Každá žena touží po jiných věcech, proto není na škodu vědět, jak ženu přimět, aby se do muže zamilovala. I když na to neexistuje žádná příručka, možná pomůže astrologie. Vše prozradí web Dáma.cz.

Beran

Žena narozená ve znamení Berana potřebuje doslova „sedět v sedle“, tedy řídit. Ráda dává i přijímá velkolepá romantická gesta a věnuje veškerou svou pozornost předmětu svých romantických tužeb. Někdy se může zdát, že je ovládající nebo panovačná, ale Beranice je ve skutečnosti ráda, když dokáže její partner vyjádřit svůj názor.

Býk

Ze všech zemských znamení, k nimž Býk patří, je asi nejvíc milující. Znamená to, že když se zamiluje, bude se snažit milovat co nejdéle a nejvěrněji. Žena Býk potřebuje vědět, že i vy jste ochotní dát vztahu co nejvíc, a že je to běh na dlouhou trať. Na začátku si bude dělat uvnitř sama sebe poznámky o tom, kolik úsilí vztahu věnujete, a neotevře se, dokud neuvidí, že jste skutečně odhodlaní.

Blíženci

Blíženci jako vzdušené znamení mají někdy problém zaměřit se jen na jeden vztah. Ženy v tomto znamení potřebují neustálou stimulaci, aby vydržely svého muže milovat. Milují zábavu, takže pokud chcete, abyste si ji udržel, musíte váš vztah pořád zásobovat vzrušením. Vztah se nepohne dopředu, pokud ji začnete nudit.

Rak

Žena Rak je zpočátku plachá, ale skrývá v sobě hodně lásky. Pokud jí můžete dokázat, že jí rozumíte, bude se cítit sebevědoměji a ráda se vám otevře. Jakmile se dostane do citové vazby, bude se vás dlouho držet a bude vás milovat tak opravdově, že jinou už nebudete chtít poznat.

Lev

Lvům vládne Slunce, takže se snadno zamilují do někoho, kdo je zasypává komplimenty a náklonností. Vždy touží najít někoho, kdo může sdílet jejich vášeň pro život a zapojit se do jejich dobrodružství. Zářivá energie a loajalita dělají ze Lvice ideální partnerku.

Panna

Chcete-li získat srdce Panny, musíte postupovat pomalu a nechat věci, aby se odvíjely přirozeně. Pokud má Panna pocit, že ji někam tlačíte, stáhne se. Je perfekcionistka a chce dokonalou pohádkovou romantiku, aby si mohla být jistá vaším odhodláním a věrností.

Váhy

Vahám vládne Venuše, tudíž touží po lásce a taky ji neustále hledají. Ve vztahu chce žena ve znamení Vah harmonii. Buďte vždy připraveni, že na vztahu s Váhami musíte neustále pracovat, ale buďte si taky jistí, že když to uděláte, bude to velká láska.

Štír

Randění se ženami narozenými ve znamení Štíra není pro slabé povahy. I když její intenzita může naznačovat, že chce všechno rychle a hned, lásku se Štírem si nejlépe užijete pomalým tempem. Zrozenkyně tohoto znamení může být v lásce podezíravá, ale jakmile prokážete, že vaše motivy jsou čisté, bude vám důvěřovat s intenzivní loajalitou a neochvějnou láskou.

Střelec

Žena Střelec potřebuje někoho, kdo přijde ve správný čas a je ochotný s ní růst. Zamiluje se, až když její partner prokáže, že je ochoten s ní prožívat každý den dobrodružství. Když se zamiluje, vykřeše ze svého partnera to nejlepší a pomůže mu v růstu.

Kozoroh

Žena Kozoroh je pracovitá a snaží se o vybudování dokonalých vztahů. Díky ambicím a touze po úspěchu se často zamiluje do lidí, kteří již dosáhli svých cílů. Potřebuje partnera, který dokáže, že za to stojí. Chce někoho, kdo se umí prosadit, pak ho bude podporovat na každém kroku.

Vodnář

Jako vzdušné znamení se nerada váže a raději poletuje mezi různými sociálními skupinami. Láska s Vodnářkou je nejlepší, když začíná jako přátelství a pomalu kvete v něco většího. Je přirozenou optimistkou a vždy bude mít na srdci váš zájem, takže nikam nespěchejte, vyplatí se počkat.

Ryby

Pokud se někdo může zamilovat na první pohled, jsou to Ryby. Ryby jsou hluboce emocionální znamení a chtějí, aby i jejich partneři dávali najevo, jak se skutečně cítí. Při seznamování s Rybami se ujistěte, že jsou vaše záměry čisté. Pokud jim ublížíte, jejich srdce se rozbije na milion střepů.

Životní styl - další články

Doporučujeme