Chcete zažít perfektní rande? Držte se těchto rad a nuda nebude mít šanci

1. srpna 2022·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Už vás nebaví neustále chodit do předražených restaurací, kde hrozí, že vám uvízne kus jídla mezi zuby nebo se polijete červeným vínem? Zkuste něco originálnějšího a zažijte se svým protějškem rande, na které ani on, ani vy nezapomenete. Jak na dokonalé rande nám poradí magazín Elle.

Samozřejmě, intimní večeře v malé hospůdce se zrealizuje vždycky. Jenže to už tu bylo tolikrát. Aby rande vyšlo, a ještě se mnohokrát opakovalo, chce to něco originálnějšího a spontánnějšího.

  • Domluvte se na místě, které nabízí víc než jen stůl, svíčky a nepříjemného číšníka. Co třeba zooVýstavaBlešák? Podnětné okolí minimalizuje trapné chvilky ticha.
  • Nebojte se trochy adrenalinu. Nemusíte zkoušet tandemový seskok padákem. V klidu postačí horská dráha. Něco se bude dít a nebude nuda.
  • Sportovně založení mohou vyrazit na noční lyžování, jízdu na kolečkových bruslích, na zimák si zabruslit nebo alespoň na minigolf.
  • Chcete spolu zažít trochu toho nebezpečí? Vyrazte spolu na střelnici a ukažte, že v sobě máte trochu Lary Croft.
  • Nebo dejte přednost rande v sedle. Vyrazte do přírody na vyjížďku na koních. Je to romantické a zároveň ukážete svou divočejší a dobrodružnou část osobnosti.

Vypněte si mobil
Aby se rande povedlo, chce to druhému věnovat dostatek pozornosti. To se jednoduše radí a hůř dělá, obzvlášť když vám neustále někdo volá nebo píše. Na těch pár hodin si dejte s mobilem pauzu, budete klidnější.

Životní styl - další články

Doporučujeme