Dívka se chce stát živou Barbie, za nové tělo zaplatila už milion korun

29. dubna 2020·Životní styl·Karolína Stránská

Anella pochází z polské Poznaně a možná k překvapení mnohých se živí jako architektka. Nyní se však místo domů rozhodla budovat své tělo a její cíle jsou jasné. Stát se první polskou panenkou Barbie.

Na své cestě k vysněné postavě stihla utratit v přepočtu závratný milion korun. Zatím si nechala plastiky vylepšit zejména nos a prsa a nadále tvrdí, že úzký, dokonale vysoustruhovaný pas má od přírody. Pokud se však zvědaví jedinci podívají na starší fotky, začne jim být jasné, že zde něco nehraje. Významnou úlohu však v tvarování jejího těla sehrál i velice těsný korzet, který často nosí, jak uvedl deník The Sun.

“Mám ráda ulítlé a jedinečné věci, možná proto jsem takhle divná. Obdivuji jedince, kteří mají co říct a mají silné charisma. Neplánovala jsem, že budu vypadat jako dětská panenka. Nejdřív jsem si nechala vylepšit rty a pak jsem si říkala, proč si nenechat udělat i prsa,” přiznala v polské talkshow.

Na Instagramu ji sledují desítky tisíc lidí, kteří však kromě pochval mají ohledně jejího vzhledu často výtky. V komentářích často zaznívá, že jí to slušelo mnohem víc před všemi úpravami.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme