Máma tří dětí zhubla během roku 45 kilo. Stačilo změnit návyky

17. listopadu 2019·Životní styl·Redakce

Zatímco dříve se styděla a hledala výmluvy, aby nemusela se svými dětmi na hřiště, nyní se 28letá Lorraine sama chlubí svou postavou na sociálních sítích. Během roku a čtvrt totiž zhubla 45 kilogramů!

Lorraine O´Loughlinová ze Severního Irska bojovala s váhou už od dospívání ale s dietami nikdy moc dlouho nevydržela a když se pak narodily její tři děti, začalo to s její postavou jít úplně z kopce. Postupně si vypracovala návyk na 15 šálků kávy denně a po večerech se cpala brambůrky a čokoládou. Loni v dubnu se ale rozhodla jednou provždy skoncovat s tím, že se styděla chodit do společnosti a hledala výmluvy, jen aby nemusela s dětmi na hřiště.

Přitom to nebylo zase tolik složité. Stačilo začít cvičit a především změnit svoje stravovací návyky. Místo kávy si ráno dá jogurt, k obědu salát a nevynechává večeři, ke které si dá něco lehčího. A místo brambůrek a čokolády si během dne dopřeje kousky ovoce. A trpělivost se vyplatila – zatímco předtím vážila 125 kilogramů, nyní má o 45 méně a její konfekční velikost oblečení se zmenšila skoro o polovinu.

Životní styl - další články

Doporučujeme