Jediný limit je nebe. Pár oznámil pohlaví miminka ve velkém stylu

31. května 2020·Životní styl·Karolína Stránská

Hrdý budoucí otec chtěl velkým gestem nejen prozradit pohlaví očekávaného potomka, ale především zlepšit náladu své snoubence.

Zařídil totiž, aby se padesátimetrové ruské kolo na Myrtle Beach v Jižní Karolíně rozsvítilo zářivě růžovou barvou a předznamenalo tak příchod malé holčičky.

“Nejdřív jsem chtěl zarezervovat Empire Street Building, ale odpověděli mi, že nepořádají soukromé události tohoto typu. Já jsem jí ale slíbil, že pro ni rozsvítím nebe růžově,” svěřil se snoubenec deníku ABC News.

Jeho snoubenka, Adrianna Zbik, byla již v minulosti těhotná a očekávala dvojčata, nicméně o jedno dítě přišla a delší dobu tak propadala depresím.

“Byla z toho opravdu špatná, ale já jsem jí říkal, že jsme i tak byli požehnáni. Nedokážu si vůbec představit, čím si musela projít,” dodal Ostergaard, otec dítěte.

Jeho rodina vlastní dům v Jižní Karolíně a Adrianna tam ještě nikdy nebyla, věděl tak, že to bude ideální příležitost k velkému gestu. Netřeba dodávat, že mu jeho plán vyšel.

“Opravdu mi to dokázalo, jak moc mě miluje a stará se o mě a naši rodinu. Je to muž k rodině. Když se na něj podíváte, je pokrytý tetováním a nemysleli byste si, že je jeho povaha taková, ale má srdce ze zlata,” reagovala Adrianna.

Životní styl - další články

Doporučujeme