Jak zaujmout ženu? Usmívejte se a bavte se spíš o ní, buďte tajemný

13. února 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Shutterstock)

Všechno je to o komunikaci. Pokud se vám líbí dívka nebo žena a nevíte, jak upoutat její pozornost a následně v ní probudit zájem, zkuste myslet na těchto několik zásad, jak s ní správně komunikovat. Netvrdíme, že ženy nedají na vzhled, upřímně pro ně ale není tím nejzásadnějším, proč by po nějakém muži měly začít toužit. Na začátku je nejdůležitější to, jak s ní komunikujete. Poradíme vám, jak zařídit, aby o vás měla zájem.

Počkejte si na oči

Začněte očním kontaktem. Upřeně ji pozorujte, dívejte se přímo na ní. Až se s vámi setká očima, malinko se usmějte a pak uhněte pohledem jinam. Jestli se na vás pak nějakou chvíli dívá, máte zelenou a můžete začít s konverzací. Pokud se ale vašemu pohledu vyhýbá, začínat konverzaci by byla chyba. Očividně o ni nemá zájem. Rozhovor s ní nezačínejte ve chvíli, kdy se baví s jiným mužem. Počkejte si na moment, kdy bude moct být pozorností jen vaše.

Zapomeňte a nervozitu

Každý je v takových chvílích lehce nervózní, a dokonce to má i své kouzlo, které vám dává na přitažlivosti. Pokud tedy nejste psychopat. Nesmíte být ale rozklepaná hromádka neštěstí, která si nevěří, zakoktává se, plácá nesmysly a používá nevhodnou řeč těla. Sebevědomí je důležité. Je třeba si uvědomit, že i když to nevyjde, svět se nezboří a může se to stát kdykoliv komukoliv. Zapracujte na tom třeba doma před zrcadlem.

Mluvte pomaleji a plynule

S nervozitou souvisí i vaše mluva. Pokud budete mluvit rychle, nebude vám pořádně rozumět a určitě z vás nebude vyzařovat sebejistota a síla. Navíc, když mluvíte pomaleji, máte hlubší hlas, což je žádoucí. Na ráznou a sebevědomou mluvu bude žena reagovat emočně a uděláte na ni perfektní první dojem.

Správné postavení těla

Nahrblá záda a překřížené ruce na žádnou ženu pozitivně nezapůsobí. Chce to stát rovně, s narovnanými zády a vypnutou hrudí. Nejen že tak vypadáte vyšší, ale vyzařuje z vás tak pozitivní energie. Žena bude mít pocit, že se o vás může opřít, ať už pocitově nebo doslova. A to podvědomě pomáhá.

Úsměv, prosím!

Chlap může být sebe krásnější, sebesebevědomější a sebenapřímenější, ale když se nebude usmívat, bude působit jen jako nafoukaný egoista. Bez úsměvu nikdy nebudete sympatický. Navíc tím dáváte najevo, že jsem v pohodě a žena se tak vedle vás může cítit stejně.

Bavte se spíš o ní

Ptejte se jí na její život, ale ne dotěrně. Osobní otázky určitě napoprvé vynechejte. Využijte pro téma prostředí, ve kterém se nacházíte. Zajímejte se o její názor, náladu a o sobě toho moc neprozrazujte. Skutečně jí poslouchejte a reagujte na to. Uvidíte, že se bude chtít dozvědět i něco o vás, ale to si necháte až na příště. Tím zařídíte, že nějaké příště bude.

S tím souvisí i to, že jí nebudete cpát své názory a necháte ji mluvit. Hlavně se s ní nebavte o negativních věcech. Zkrátka jen, aby to bylo příjemné, ale abyste z jejích názorů poznali její idealismus, a jakým směrem se její život a myšlení ubírá.

Čemu se vyhnout?

Běžte svému štěstí naproti a s oslovením dlouho neváhejte.

Nesnažte se být příliš zajímavý, i v případě, že zajímavý skutečně jste. Máte-li zajímavou minulost, tučné konto, drahé auto, nechrlte to ze sebe. Budete působit jako povrchní zoufalec, a to vám na atraktivitě nepřidá.

Vyhněte se typickým balícím hláškám. Vážně!

Nepřehánějte to s komplimenty. Jeden, dva stačí. Pak si může žena začít myslet, že nejsou upřímné, a že jste jen zoufalec.

Neuhýbejte očima jinam a při konverzaci udržujte dostatečně dlouhý oční kontakt.

Životní styl - další články

Doporučujeme