Kvůli této fotce z letiště označili ženu za krkavčí matku. Své dítě prý ale neohrozila

12. února 2020·Životní styl·Karolína Stránská

Neznámý pasažér, čekající na svůj let, pořídil snímek mladé ženy, jak sedí na stoličce a kouká do telefonu. Fotka okamžitě obletěla internet a mnohé pohoršila. Proč?

Na zemi před ní totiž leží miminko položené na přikrývce, což rozohnilo mnohé uživatele, kteří následně začali ženu osočovat ze zanedbání péče. Ta se však proti těmto napadením brání a tvrdí, že stav svého dítěte nijak neohrožovala.

Muž, který fotku pořídil, napsal k příspěvku, že je žena hloupá, pokud si hraje s telefonem, zatímco její dítě leží na zemi. Faktem však zůstává, že si autor snímku neprověřil jeho okolnosti a navíc ho zveřejnil bez souhlasu matky. Ta se nyní snaží situaci vysvětlit.

“Náš let měl zpoždění a my museli čekat na letišti. S dvouměsíční dcerou jsem tam čekala více než dvacet hodin. Dlouho jsem ji držela v sedačce, ale potřebovala jsem se protáhnout,” uvedla Molly. Dále sdělila deníku Today, že potřebovala kontaktovat své příbuzné, aby je informovala o změně plánu. Je přesvědčena, že se právem zlobí na muže, který  bez dovolení sdílel kousek jejího soukromí.

Molly se navíc obávala, že kruté komentáře uživatelů ohrozí její práci, ale k tomu naštěstí nedošlo. Maminka jen teď doufá, že se na celý incident brzy zapomene.

Životní styl - další články

Doporučujeme