Láká vás sex ve třech? Je potřeba si stanovit určité hranice

13. května 2022·Životní styl·Dominika Číčelová

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Máte s partnerem pocit, že už jste v posteli vyzkoušeli všechno, a hledáte, čím byste si mohli zpestřit milování? Jednou z možností je přizvat si do ložnice hosta a zkusit švédskou trojku. Jak ho sehnat a co před sexem ve třech řešit a dohodnout? To prozradil web Dáma.

Ona či on? Oba!

Pokud už jste došli s partnerem k tomu, že chcete váš sexuální život osvěžit tím, že si do postele přiberete někoho dalšího, čeká vás nejprve to nejdůležitější rozhodnutí: muž, nebo žena? Nebudete-li se schopní domluvit a každý z vás bude prosazovat jiné pohlaví, zamyslete se nad tím, zda nevyzkoušet obě varianty.

Realita může být zklamání

Máte-li toto téma doma na talíři už přes rok a pořád s partnerem řešíte, jestli do sexu ve třech jít, nebo ne, je nejvyšší čas to vyzkoušet. Jinak se nikdy nedozvíte, zda vám intimní hrátky tohoto typu vyhovují, nebo to není nic pro vás. Na druhou stranu někdy jsou lepší fantazie, kdy si s partnerem představujete, jak by taková situace probíhala. Realita by mohla být zklamáním.

Vždy to musí být někdo cizí!

Najít toho třetího není úplně jednoduché. Pravděpodobně vás v první chvíli napadne okruh vašich přátel, to je ale trochu riskantní podnik. Sex ve třech s kamarádem či kamarádkou může vaše přátelství silně narušit a možná i zničit. To samé platí i pro vaše partnerství. Raději se proto pokuste najít společnost přes erotické internetové seznamky. U výběru buďte s partnerem oba, abyste si společně vybrali muže nebo ženu, kteří budou vyhovovat vám oběma.

Bez pravidel může dojít ke katastrofě

Sex ve třech vyžaduje daleko víc komunikace než sex ve dvou. Je potřeba určit pravidla a hranice, které se nebudou porušovat a překračovat. Popovídejte si o tom, jestli se třetí osoba bude účastnit pouze předehry a mazlení, nebo s vámi půjde do všeho včetně sexu jako takového.

Proberte, jestli vám vadí líbání, nebo je to v pořádku. Vyřešte, zda třetí osoba může u vás doma zůstat přes noc, nebo by po akci měla odejít. Zvolte si také nějaké záchranné slovo, kterým dáte během sexu najevo, že je toho na vás příliš. Je určitě dobré se i dohodnout, že to kdokoliv z vás může kdykoliv zcela stopnout. Pamatujte, že milování ve třech pro vás má být příjemnou událostí, ne vám způsobit trauma.

Životní styl - další články

Doporučujeme