Mladík uzavřel podivnou sázku. Díky Facebooku skončil ve vězení

22. října 2017·Životní styl·Karolína Stránská

Sázku uzavřel s policisty ve státě Michigan. Bylo po něm vyhlášeno pátrání, z čehož si mladý muž nic nedělal a s příslušníky vesele komunikoval skrze sociální sítě.

Vzkázal jim totiž, že pokud bude jeho policejní příkaz sdílen na Facebooku více než tisíckrát, sám se přijde na stanici přihlásit, informoval deník Telegraph.

Michael (21) se na seznamu hledaných osob ocitl poté, co záměrně ignoroval kontroly probačního úředníka. Ve vězení si odmítl odsedět 39 dní. Zjevně však miluje být středem pozornosti a skrze komunikaci s policejním oddělením jí na sebe strhl dost.

Policistům tak přislíbil nejen dobrovolný nástup do vězení, ale také chutnou svačinu. Těžko říci, zda šlo uživatelům  sparavedlnost, či je jen zajímalo, zda mladík svůj slib skutečně dodrží. Nicméně 1000 sdílení dosáhl neobvykle rychle a s balíčkem koblih se pak objevil na policejním oddělení, kde byl zatčen.

Policisté poděkovali veřejnosti za poměrně netradiční spolupráci, protože, ač mají zkušenosti s velkými výtržníky, tohle pro ně byla premiéra.

“Kluci jako Michael mají potřebu být neustále ve středu pozornosti. Nakonec to však vždycky vzdají, to už my moc dobře známe,” nechal se slyšet jeden z příslušníků policie.

This evening at approximately 6:30 pm Michael Zaydel made good on his promise to turn himself in to RTPD for his…

Zveřejnil(a) Redford Township Police Department dne 16. říjen 2017

Životní styl - další články

Doporučujeme