Nebraňte se letnímu románku. Na co dát pozor, abyste neskončila se zlomeným srdcem?

19. července 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Depositphotos)

Letní lásky nejsou žádné dlouhé milostné příběhy. Skončí tak rychle, jak začnou, nicméně něco na nich rozhodně je. Letní románek můžete zažít jak v Česku, tak v zahraničí. Musíte si ale dávat pozor a mít určité věci na paměti, abyste později takového příjemného flirtu, na který byste měli mít láskyplné vzpomínky, které vám vykouzlí úsměv na tváři, nelitovali. Dáma.cz radí jak na to.

Užívejte, jak nejvíc to půjde

V tomhle případě se neváhejte do všeho vrhnout po hlavě. Tohle je krátký vztah, který opravdu nemá dlouhého trvání. Měli byste si ho tedy užít na maximum. Můžete se klidně chovat jako sobec, jak v posteli, tak při výběru toho, co chcete podniknout, protože nemusíte dělat dlouhodobý dojem. Chtějte všechno a hned. Vytěžte z toho maximum.

Nezamilujte se

Letní láska může být opravdu intenzivní, nikdy však nemyslete na to, že by moha nějakým způsobem přetrvat. Čím víc budete držet své city na uzdě, tím lépe pro vás. Ani se nesnažte si namlouvat, že zrovna vy jste jeden případ z milionu, kdy láska hory i moře přenese. Užívejte si exotiku, romantiku i skvělý sex, nezkoušejte ale plánovat budoucnost ani se pouštět do láskyplných vyznání.

Po návratu domů ho nekontaktujte

K ničemu to není. Pokud vám vůbec odepíše na zprávu o tom, že jste dobře dojela domů, nebude mít následné dopisování delšího trvání. A tak je dobré s ním ani nezačínat. Nebudete pak v depce sledovat neustále mobil, zda odepsal a nebude vás to brzdit při navazování skutečného vztahu doma. V době, kdy vybalíte tašky z dovči a dáte prát první várku oblečení, zve vaše letní láska na drink u hotelového bazénu už někoho jiného. A je to tak v pořádku.

Chce to rozptýlení

I když se budete řídit předchozími radami, přece jen nejste stroj, a tak je dost pravděpodobné, že s vámi návrat do reality přece jen trochu zamává. Obzvlášť, pokud se vaše letní láska odehrála v krásném prostředí u moře a vy se vracíte zpět do šedého města a do kanceláře. Je tedy dost možné, že vás během prvních týdnů občas zabolí u srdce a při pohledu na společnou fotku ukápne slzička. Snažte se proto zabavit se s přáteli, prací, sportem a svými koníčky.

Jo a nezapomeňte používat ochranu!

Životní styl - další články

Doporučujeme