Nevíte, jak svést muže? Zkuste řeč těla. Poradíme, jak na to

3. listopadu 2022·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Přemýšlela jste někdy nad tím, že role muže coby svůdníka nemusí být vůbec jednoduchá? Není divu, že někteří jsou nesmělí a občas se neodváží udělat první krok. Pokud mu chcete dát najevo, že se vám líbí, ale zároveň mu dát prostor, aby se projevil jako první, zkuste řeč těla. Podle ní pozná, že máte zájem, a bude pro něj snazší získat odvahu. Informuje o tom web Dáma.

Oči jsou nejen okno do duše

Oči často prozradí víc než tisíc slov. Můžete jimi dát najevo sympatie i nesympatie. Pokud chcete, aby si vás všiml, věnujte mu dlouhý pohled z očí do očí. Potom oči cudně sklopte, muže totiž dostává zdánlivá ženská nevinnost. Další pohled, který mu věnujete, bude zpod řas. Stále vás sleduje? Pak se vaše hra povedla a vy jste ho zaujala. Ještě pár takových delších pohledů a máte ho v hrsti.

Usmějte se

Asi vás nepřekvapí, že když se na něj budete mračit, patrně získá dojem, že je vám nesympatický. Na druhou stranu to neznamená, že se na něj od prvního okamžiku musíte křenit od ucha k uchu, to by zase mohl mít pocit, že se mu vysmíváte. Něžný a trochu záhadný úsměv je přesně to, co potřebujete. Dejte si záležet, abyste se usmívala i rozzářenýma očima, což mu bude signalizovat, že máte zájem.

Máte vlasy? Tak je použijte

Pohrávání si s vlasy mu prozradí, že se mu chcete zalíbit, protože bude mít pocit, že si svoji kštici upravujete právě kvůli němu. Máte-li dlouhé kadeře, stačí s nimi občas pohodit, aby se vám rozvlnily po zádech, nebo si je naplétat na prst. V případě kratších vlasů je můžete příležitostně prohrábnout.

Opičte se

Podvědomí dokáže divy, takže zkuste dělat stejné pohyby jako on. Samozřejmě ne všechny, pouze ty zdánlivě nenápadné. Například držte skleničku ve stejné výšce jako on, odhrňte si vlasy z čela ve stejné chvíli jako on nebo se poškrábejte na nose ve stejném okamžiku. Možná vám to zní jako nesmysl, ale jeho podvědomí tyto momenty zaznamená a dá mu najevo, že se vám líbí.

Dotkněte se ho

Samozřejmě po vás nikdo nechce, abyste se na něj pět minut po seznámení vrhala a objímala ho. Když se ale vaše komunikace bude vyvíjet slibně, můžete postupně nenápadně přidat bezděčné doteky. Stačí mu občas dlaní přejet po paži, jakoby nechtěně se dotknout hřbetem ruky nebo mu na vteřinu pod stolem přitisknout koleno k noze. Tyto doteky mu ukážou, že o něj stojíte.

Životní styl - další články

Doporučujeme