Příběh, který vás chytí za srdce! Týraný pes se spřátelil s batoletem, začal ho zase bavit život

16. listopadu 2017·Životní styl·Karolína Stránská

Mít psa je snem nejen dětí, ale také mnohých dospělých. Často si ho však kvůli stísněným životním podmínkám, nebo financím nemohou dovolit. Je tedy nepochopitelné, proč se ti, kteří si psíka dovolit mohou, rozhodnou zanedbávat jeho péči. Podobně krutý život má za sebou i fenka Nora.

Předchozí majitelé se k ní opravdu nechovali hezky. Týrání si “užívala” Nora každý den a nakonec skončila v útulku, což pro ni nebyl trest, ale vykoupení. V útulku ji totiž objevila laskavá dvojice, která se ji rozhodla adoptovat, když viděla, jaké smutné oči chlupáč má. To bylo 7 let před narozením jejich dítěte.

Smutek se Noře z očí nevytratil, podepsaly se na ní koneckonců roky trápení. To se však změnilo, když se rodina začala rozrůstat o děti a další mazlíčky. S příchodem malého Archieho Nora nevídaně ožila a okamžitě se s miminkem spřátelila.

Jak uvádí maminka Elizabeth na Instagramu, Nora je totiž bázlivá kolem všech lidí, jedinou výjimku tvoří právě syn Archie. Jejich nezvyklé pouto dokumentuje skrze snímky na sociálních sítích. Právě tyto roztomilé fotky jsou důkazem, jak se postupem času jejich přátelství vyvíjelo.

Životní styl - další články

Doporučujeme