Pro které hobby máte podle astrologie vlohy? Vaše znamení vám to prozradí

5. listopadu 2021·Životní styl·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (Shuttertock)

Zjistěte, jaký koníček byste měli vyzkoušet nebo kterému byste se měli věnovat naplno. Podle astrologie jste se narodili s určitými vlohami, a když je budete rozvíjet, můžete tak snížit stres a posílit pozitivní pocity díky serotoninu, který si začnete vyrábět. S informacemi přišel magazín Dáma.cz.

Beran

Jste ohnivé znamení, které potřebuje pořád něco dělat. Jste velmi nezávislí a máte rádi výzvy. Ideální pro vás je například horolezectví, které je sice náročný koníček, ale taky přitažlivý. Jakýkoli druh týmových sportů by vám taky mohl vyhovovat a zároveň byste se mohli naučit něco nového, protože vás baví hrát si s ostatními.

Býk

Jste klidní a milujete svoje pohodlí. Váš koníček by neměl být moc fyzicky namáhavý. Když ale najdete zalíbení ve fitness, pak se posilovna stane vaším číslem jedna. Pro klidné a přírodu milující Býky je ale ideálním koníčkem zahradničení. To vás naplní pocitem harmonie. Bude vás těšit, že se staráte o něco, co roste. Dalším možným koníčkem je ochutnávání vín, máte totiž přirozeně rafinované chuťové pohárky a ochutnávat a poznávat víno by mohlo být pro vás velmi příjemné.

Blíženci

Jste rychlí a komunikativní, takže ideálním koníčkem je učení se cizím jazykům. To rozšíří vaše okruhy poznání. Můžete taky zvolit jako hobby kurzy psaní, většina Blíženců ví, že psát jim jde, a že by z nich mohli být dobří spisovatelé. Další Blíženci jsou skvělí v malování nebo ručních pracích.

Rak

Milujete rodinnou pohodu a rádi trávíte čas s rodinou někde venku. Skvělým koníčkem je pro vás vaření, v němž můžete skutečně excelovat. Podobně jako Býci budete nadšení i na zahradě, to vás uklidní. Překvapivě vám ale sedne i box.

Lev

Jste jedno z nejkreativnějších znamení zvěrokruhu. Takže existuje spousta koníčků, které můžete vyzkoušet a pravděpodobně vás budou bavit. Vaše láska k publiku by vás mohla přivést k tanci či divadlu. Hodně se taky zajímáte o svůj vzhled, takže proč nezkusit módní design, určitě se na tomto poli neztratíte.

Panna

Jste tak oddaní své práci, že moc času na koníčky nemáte. Ale co najít něco, kde zužitkujete svoje plánovací dovednosti a smysl pro detaily. Například šachy nebo práce s hlínou, jako je sochařství či keramika.

Váhy

Milujete oblékání a umění, takže módní či interiérový design by mohly být pro vás tím pravým koníčkem. Někteří z vás jsou v umění tak dobří a zběhlí, že byste to určitě měli zkusit. Vaše láska ke kráse by se mohla taky projevit ve fotografování.

Štír

Pro většinu Štírů je život velmi intenzivní výzvou. Jste tak trochu jako tsunami. Taková je hloubka vašich emocí, které jsou někdy i pro vás až moc chaotické. To je důvod, proč by pro vás mohla být skvělá meditace. Vhodným koníčkem by mohl být i šerm, který je dynamický a naučí vás útok i obranu.

Střelec

Jste energičtí a milujete dobrodružství. Cestování je vaše hlavní láska a rádi objevujete nové země a nové lidi. Ideálním koníčkem pro vás může být plachtění nebo kanoistika, které by mohly splnit všechny vaše touhy naráz. Jste také velkou inspirací pro ostatní a mnozí říkají, že jste učitelem zvěrokruhu. Takže se můžete ve volném čase věnovat taky mentorství či koučování.

Kozoroh

Nic vám nedělá větší radost, než když můžete postupovat ve své kariéře. Ideálními koníčky pro vás jsou tedy takové, které vám pomohou rozvíjet dovednosti potřebné na vaší pracovní cestě. Co zkusit kurzy sebepoznání, cizí jazyky nebo kurzy rétoriky?

Vodnář

Máte rádi moderní technologie a máte futuristické myšlení. Přitažlivým koníčkem pro vás může být digitální design nebo řešení hádanek či luštění křížovek. Z extrémních sportů je pro vás vhodný parašutismus či waterboarding, to vám dodá vzrušení.

Ryby

Soucitné a umělecky založené Ryby mohou vyzkoušet řadu koníčků. Velmi dobře jim to půjde při kreslení, malování, zpěvu a tanci. Mohly by se taky učit hrát na nějaký hudební nástroj. Ze sportů je pro dobrodružněji založené Ryby vhodná jízda na kajaku či kanoistika.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme