Rodina se rozhodla, že společně zhubne. To, co se jim povedlo za půl roku, je ohromující!

2. ledna 2018·Životní styl·Redakce

Hubnutí je náročné jak fyzicky, tak psychicky. Aby se hublo lépe, dvaatřicetiletý fotograf Jesse se rozhodl, že se na tuto pouť vydá celá rodina. Podporovali se navzájem 6 měsíců a jejich fotky před a po jsou ohromující!

Vše to začalo, když se Jesseho matka rozhodla, že se nastěhuje k němu a jeho těhotné manželce, aby jim pomohla během šestinedělí. Tuto příležitost Jesse využil a pozval do domu svého otce, který vede malou továrnu na bambus, aby upevnili svá rodinná pouta.  

Když budoucí dědeček dorazil s pivním pupkem, Jesse začal přemýšlet nad tím, jak by mu program na hubnutí mohl vrátit vášeň pro život. Nejdříve začali rychleji chodit, poté běhat. Přidávali více a více cvičení, dokonce začali chodit do posilovny. Celou tuto cestu mají dokonale zdokumentovanou. Každých 10 dní se rodinka sešla a vyfotila svou momentální formu.  

To, co mělo být původně jen dietou od 10. března do 30. září, se stalo jejich životním stylem. Rodina nyní říká, že se svého nového koníčku jen tak nevzdají. Jesse však doteď tvrdí, že největší motivací a odměnou bylo to, když mohl sledovat svého otce, jak se z něj opět stává sebevědomý muž.

Životní styl - další články

Doporučujeme