S tímto mužem se život nemazlil! Jeho příběh vás dožene k slzám

9. ledna 2018·Životní styl·Karolína Stránská

Ze dne na den se stal nečekaně otcem za poměrně netradičních okolností. Jeho maminka zemřela ve spánku a on se náhle musel začít starat o svou malou sestru a zastávat funkci otce. To ještě netušil, že má pro něj život další překvapení.

Místo toho, aby se Steven Connor mohl po tragické smrti maminky (45) vzpamatovat a vrátit pomalu svůj život do normálu, přišla další rána. Jeho malé sestře Ianesse diagnostikovali nádor na mozku.

“Ztratil jsem babičku a maminku a najednou se stal tatínkem jedné úžasné malé holky a nemohl bych být vděčnější za tuto životní příležitost,” řekl Steven deníku Belfast Live.

Dodal, jak bolestivé bylo sestře vysvětlit, že maminka zemřela a odešla do nebe, natož jí pak sdělit, že ona sama je vážně nemocná. Ianessa podstoupila v říjnu operaci, kde jí byl nádor odebrán. V prosinci však lékaři Stevenovi oznámili, že má děvče rakovinu a že by jí mohla pomoci protonová terapie.

“Má na to, aby tento boj vyhrála. Já do něj půjdu s ní. Tohle s vámi sdílím, protože potřebujeme pomoc, abychom to zvládli, a každá koruna, kterou se rozhodnete darovat, půjde na výdaje spojené s léčbou Ianessy,” uvedl Steven na své GoFundMe stránce, kterou pro sestru založil, aby si finančně náročnou léčbu mohli dovolit.

Životní styl - další články

Doporučujeme