Stručný horoskop na měsíc duben. Mrkněte, co vás čeká v pár výstižných větách

31. března 2022·Životní styl·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (Shutterstock)

Čtvrtý měsíc v roce se pro některá znamení bude vyvíjet slibně ohledně lásky a někomu bude zase přát štěstí v oblasti financí. Na co se právě vy můžete v dubnu těšit? To se dozvíte v horoskopu Frekvence 1.

Beran

Berany čeká prosperita a štěstí. Láska a sociální kontakt vás bude provázet po celý měsíc, jen budete muset ustát nepříjemnosti v kolektivu v práci. Nezapomínejte, že zdraví máte jen jedno a nesmíte se přepínat.

Býk

Pokud máte nepořádek v milostných vztazích, do půlky měsíce si v nich stihnete udělat pořádek. A to vám přivede do života novou lásku. Nejdřív se však musíte zbavit toxických lidí, kteří to s vámi nemyslí upřímně.

Blíženci

Čeká vás radikální krok. Pokud začíná být váš vztah stereotypní, nebudete mít problém s výměnou partnera. Nebo si nabrnknete vzrušující bokovku. V půlce dubna se však vzpamatujete a uděláte s tím krátký proces. V práci vás čeká velký projekt.

Rak

Zadaní budou jak v sedmém nebi, nezadaní mají šanci na novou a velkou lásku. V práci si tento měsíc opravdu máknete, ale nesmíte to vzdát. Na konci měsíce to přinese pozitivní výsledky.

Lev

Raději se zaměřte na práci, která se vám bude v druhé polovině dubna kupit. S partnerem by to tento měsíc nemuselo dobře dopadnou vzhledem k vaší výbušné povaze a tendenci vše svalovat na svou drahou polovičku. Mohly by jí rupnout nervy.

Panna

Vy budete rádi, až tenhle měsíc skončí. Celý měsíc budete pochybovat o upřímnosti partnerových citů k vám a místo toho, abyste ho podpořila, budete mu to chtít vyčítat. V práci nebudou spokojeni s vašimi výsledky a taky vám to dají dost jasně najevo.

Váhy

Jaro na vás působí bohémsky. V práci sice trochu pokulháváte, ale vůbec vám to nevadí, jelikož se hodláte v dubnu především bavit, flirtovat a užívat společenského života.

Štír

V milostném životě vás čekají trable. Zadaní nebudou ve vztahu tento měsíc moc šťastni, Štíři po rozchodu budou mít problém se s koncem vyrovnat a ti čerstvě zamilované čeká zklamání. V druhé polovině ale uvidíte, že pravá láska má naději. V práci to bude na ostří nože.

Střelec

Tento měsíc vás čeká velký finanční výdělek, a pokud budete dost silní na to, abyste odolali atraktivnímu protějšku a nezamotáte se do milostného trojúhelníku, budete si moct gratulovat. V práci očekávejte kariérní růst.

Kozoroh

V dubnu vás navštíví duch minulosti. Vrátí se vám do života bývalá láska a buď vstoupíte podruhé do stejné řeky, nebo konečně získáte srdce toho, do koho jste bývali tajně zamilovaní. A zatímco se vám v lásce bude dařit, v práci to bude přesně naopak. Dokonce budete přemýšlet o změně zaměstnání.

Vodnář

Tento měsíc opravdu nebudete patřit ke společenským lidem. Vztahy dáte k ledu, budete vyhledávat samotu a i v práci vám bude vyhovovat pracovat samostatně.

Ryby

Rybám se bude tento měsíc dařit po všech stránkách. Potkáte spřízněnou duši, všechno vám půjde hezky od ruky, v práci jste nezastavitelní a vydělané peníze chytře investujete.

 

 

 

Životní styl - další články

Doporučujeme