VIDEO: Dobrodruh našel svého protivníka! Utkal se s nejjedovatější vosou na světě

5. prosince 2017·Životní styl·Redakce

youtube

Včely, mravenci nebo vosy. Tenhle hmyz Vám v Česku nikdy nezpůsobí žádné vážné zranění. Vysloužíte si maximálně lehkou bolest, svědění, nebo mírnou horečku. Tenhle chlapík se dobrovolně nechává bodnout jedním z nejjedovatějších zástupců hmyzí říše na světě - tzv. vosou válečníkem.

Jejich hrozivé tělo v nás vzbouzí strach. I přesto, že nám v nemohou udělat nic vážného se jich bojíme. To se ale nedá říct o tomhle muži. Na svém YouTube kanále se proslavil tím, že se nechává píchnout, kousnout nebo uštknout od různých jedovatých zvířat.

Coyote Peterson svým šesti milionům sledujících dopřává pravidelnou nadílku zvířecího hněvu. To vše dělá pro to, aby nás informoval a něco o těchto zvířatech naučil.

“Tentokrát to bude drsné,” říká šestatřicetiletý dobrodruh ve videu krátce před tím, než se nechá pobodat nebezpečnou vosou válečníkem.

“Chci vědět, jak její jed funguje a jestli jsem schopný to ustát,” pronesl krátce před tím, než si vosu přiložil na kůži. Následovalo několik minut ukrutné bolesti. Jed této vosy rozkládá membrány krvinek v místě píchnutí a oběť zažívá ukrutnou bolest podobnou elektrickému šoku.

 

 

 

 

Životní styl - další články

Doporučujeme