Zpestřete si sexuální život výzvou a dejte sbohem zajeté rutině

11. května 2022·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Určitě jste to zažili v nejednom partnerském vztahu. Sex občas může spadnout do nudného stereotypu a ani jeden z partnerů pak není ve vztahu spokojený. Pojďte si ho okořenit tříměsíční sexuální výzvou. Věřte, že si tak s partnerem příchod léta užijete na maximum. Informoval o tom Daily Mail.

S výzvou pro Daily Mail přišla oblíbená anglická sexpertka Tracey Cox. Ta se snaží svým klientům vrátit do milostného života více zábavy a inspiraci. Pokud se chcete tedy naučit nové věci a unášet se na vlně rozkoše, vyzkoušejte její třítýdenní sexuální výzvu.

1. týden

Milujte se, kde chcete, ale zapomeňte na postel! Díky tomu nebudete na sex myslet jen po probuzení nebo před spánkem. Vaše hrátky budou o dost rozmanitější a vy budete mít i větší chuť na sex.

2. týden

Jeden před druhým masturbujte. Díky tomu zjistíte, jakou techniku partner či partnerka preferuje, v jaké poloze má pohodlí. Podle Cox to má řadu výhod. “Není to jen cvičení, které hodně vypovídá o vás samotných , ale zároveň i výborná předehra,” uvedla pro server. Pokud se stydíte, tak doporučuje ztlumit světla, zavřít nebo zakrýt oči páskou.

3. týden

Tento týden prozkoumáte dopodrobna výhody orálního sexu. Například si nastavte v místnosti zrcadlo tak, aby se na na vás přitom mohl partner dívat, to ho totiž podle Tracey vzruší jako nikdy. Nebo žena může svému partnerovi něžně přitisknout svůj rozkrok na ústa. Prostě vyzkoušejte jednoduše něco, co normálně neděláte.

4. týden

Každý člověk, má základní erotické téma, které v něm vzbuzuje ještě větší touhu po milostných hrátkách. Většinou to bývá sledování porna při sexu, sex na veřejnosti či výprask. Proto by se nikdo z partnerů neměl bát a měl by se tomu druhému umět svěřit. “Pár, který to překoná, vykazuje velmi vysokou sexuální spokojenost,” říká odbornice.

5. týden

Nezapomeňte na rychlovku. Ta vás zaručeně vytrhne ze sexuální rutiny a hlavně si sex užijete i jinde než v ložnici. Také je zde možnost, že vás někdo přistihne při činu, a to je opravdu velmi vzrušující. Nemyslíte?

6. týden

Udělejte si radost, společně si vyberte jednu erotickou hračku a vyzkoušejte ji. Pomůcka dodá vašemu milostnému životu na šťavnatosti.

7. týden

Podle odborníků není nic lepšího než když člověk spí nahý. A to jak ze zdravotního hlediska, tak z toho sexuálního. Pokud vedle sebe partneři leží nazí, probouzí to v nich touhu po vzájemných dotycích. Takže pokud nemáte doma zrovna malé děti, kteří k vám do ložnice chodí neohlašovaní, tak si tento týden velmi užijete.

8. týden

Možná to bude znít jako klišé, ale i erotická hra není občas na škodu. Zahrajte si společně párový twister, hrací karty inspirované Kámasútrou. Nejen, že opět spolu zažijete nevšední zážitky, ale také podle expertky spolu tento pár i zůstane.

9. týden

Nezapomínejte po sexu partnera pochválit. Většinou vyberte tři věci, které se vám na něm nebo jí líbí. Každý přece rád slyší chválu.

10. týden

Milujte se v jinou dobu než jste zvyklí. Budete překvapeni sami sebou, jak může být sex jiný.

11. týden

Udělejte něco, co byste nikdy neudělali. Splňte přání vašemu partnerovi a on ho splní potom vám.

12. týden

Dopřejte si navzájem sex bez námahy. Jeden z partnerů si lehne, nechá se hýčkat a bude si to jen užívat. Buďte tedy na chvíli sobečtí a bavte se.

Životní styl - další články

Doporučujeme