Živoucí Ken zaplatil za plastiky už 12 milionů! Teď chce zajít ještě dál

5. ledna 2017·Články·Redakce

Brazilec Rodrigo Alves je na ulici nepřehlédnutelný. Má už totiž tolik plastik, že vypadá jako vosková figurína. Jeho vzorem je Ken od slavné panenky Barbie. Za to, aby vypadal jako známá postavička, utratil už v přepočtu 12 milionů korun. A přestat s plastikami rozhodně nehodlá.

Dnes třiatřicetiletý Brazilec podstoupil svou první plastickou operaci v 19 letech. V současné době je na zákrocích závislý, ale vůbec mu to nevadí. Posedlost vlastním vzhledem dokládá i tím, že si denně bělí zuby.

Před časem si do břicha nechal implantovat silikon, aby to vypadalo, že má vypracovaný pekáč buchet. Nyní chce Rodrigo pracovat na svém zadku. Musí ale přibrat přes 12 kilogramů tuku, aby si ho pak mohl nechat dát do pozadí. Tam totiž silikon z nějakého důvodu nesnese.

Většině lidí se Rodrigo asi nelíbí. On si z toho ale nic nedělá. Užívá si, že je jeho netradiční zjev přitahuje pozornost a s vylepšováním svého těla asi nikdy nepřestane. Prý je lepší člověk než ostatní, protože už musel vydržet tolik bolesti.

Svého živoucího Kena má ale i Česko. Model Robert Paulat sice asi nějakou tu plastickou operaci také má, ale tolik jako jeho brazilský kolega ne. To je vidět na první pohled.

#photography #instadaily #instagood #male #model #czechboy

Fotka zveřejněná uživatelem Robert Paulat (@robert_paulat),

Články - další články

Doporučujeme