Zloděj ukradl tele a schovával ho v koupelně

17. listopadu 2020·Články·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto (Foto: Shutterstock.com)

Zajímavý příběh se odehrál v západní Francii. Četníci zde minulý týden dopadli sériového zloděje, který kradl hospodářská zvířata. Kuriózní je to, že muž zvířata ukrýval v koupelně. Při domovní prohlídce tam policisté našli tele, holuba, králíka a psa. Kralík a holub byl podle tamních médií připraven zloděj sníst. Informovali o tom Novinky.cz.

Četníci v kantonu Frontenay-Rohan-Rohan pátrali po zmizelých zvířatech několik týdnů. Nakonec je stopa dovedla do vesnice Cob. Kde v poloprázdné domě bez elektřiny bydlí šestapadesátiletý muž.

Při následné domovní prohlídce u něj našli v koupelně živé tele. Ostatní ukradená zvířata, jako pes, králík a holub, pobývali v ostatních místnostech domu. Muž se následně ke krádežím přiznal a dodal, že holuba s králíkem se chystal sníst.

Podle Novinky.cz má starší muž na kontě řadu menších krádeží v místních supermarketech. Některé odcizené věci v domě policie ještě našla. Zvířata následně byla vrácena majitelům. Vzhledem k tomu, že se Francouz k činu přiznal, bude vyšetřován na svobodě.

Co na to Jan Kraus?

Články - další články

Doporučujeme