VIDEO: Splněná vánoční přání Frekvence 1. Sandře jsme přivezli kytaru!

18. prosince 2019·Zprávy·Karolína Stránská

Ve středu byly oči plné slz, ale byly to slzy štěstí. Žatecký rodinný domek byl místem spiknutí Veroniky (sestry obdarované) a Frekvence 1.

Sandra má malou holčičku trpící silným atopickým ekzémem, málokdo si dokáže opravdu představit co prožívá. Celá rodina se v důsledku toho všeho už více než půl roku pořádně nevyspala a non-stop musí hlídat malou, aby se neškrábala. Podle slov Verči je malá rozená hudebnice a hudba ji nejen uklidňuje, ale také výrazně psychicky pomáhá. A tak si pro sestru přála kytaru.

Frekvence 1 tak měla jasný cíl: sehnat kytaru, protože tu prostě Sandra musí mít. Blesková akce a už se díváme do  skleněných Sandřiných očí, když po nečekaném bušení na dveře zjistila, že jsou tu Splněná vánoční přání F1 a kytara za zády. I když kytara byla pro ni, neustále opakovala, jak moc jsme malé pomohli, jak moc má hudbu ráda, jak moc ji to uklidňuje. Na novou kytaru si hned začala drnkat, aby si hru znovu oživila. Když jsme se loučili a odcházeli k autu, její cesta mířila do pokojíčku za dcerou, odkud nás vyprovázela krásná melodie a zpěv.

Zprávy - další články

Doporučujeme