Během čištění kanalizace objevili krysu velikosti člověka

24. září 2020·Články·Lenka Skrzeczkova

(Foto: Shuterstock.com)

Pracovníci městské kanalizace, v Mexico City, během úklidu stoky, narazili na nečekaný objev. Objevili obří krysu, která byla několik let uvízlá v podzemním tunelu. Lidé při pohledu na takové monstrum zůstali omráčeni a nechápali, jak se tam dostalo. Informoval o tom Mirror.co.uk na svých stránkách.

Čistící četa uklízela kanalizaci v Mexico City, ze které odstranili 22 tun odpadu. Mezi odpadky ale narazili na neuvěřitelně realistické stvoření, které se podobalo kryse. Gigantický hlodavec měl realistickou srst a seděl ve shrbené poloze.

Celá situace se později vyjasnila. Zjistilo se, že krysa byla halloweenská rekvizita. Ta byla uložena ve skladišti, ale silné bouře, které byly v Mexiku ji odplavily. Majitelka Evelin López okamžitě požádala o navrácení rekvizity do svého vlastnictví. “Netušila jsem, kam má věrohodná podobizna obřího hlodavce zmizela,” řekla pro Mirror.co.uk nadšená majitelka.

Pracovníci později zjistili, že atrapa byla v labyrintu chodeb dva roky. Kolemjdoucí žasli, jak je krysa dokonale podobná skutečnému hlodavci. Podle Mirror.co.uk, svědci tvrdili, že kdyby takové stvoření potkali na ulici, tak by ve strachu utekli. Bohužel atrapa strávila v kanále dlouho dobu a bude vyžadovat rozsáhlou rekonstrukci předtím než ji Evelin vystaví.

Články - další články

Doporučujeme