Adam Mišík opět šokoval fanoušky svým vzhledem. Vypadáš jako sňatkovej podvodník z NDR, smějí se

26. května 2023·Celebrity·Redakce

Adam Mišík. (Foto: Instagram A. Mišíka)

To, že Adam Mišík velice často mění vzhled, je o něm známo. Taky tím vždy veřejnost šokuje. Tentokrát se rozhodl pro knírek a sklízí za to kritiku nejen od fanoušků.

It’s a mustache season,” napsal anglicky na instagram k sérií fotografií Adam Mišík, což v překladu znamená, že je období kníru. Na snímcích sedí před zrcadlem v herecké šatně, kde mu stylista upravuje jeho nový knírek.

Ihned po zveřejnění se pod příspěvkem strhla lavina kritiky i posměšků nejen od fanoušků Adama. Vypadáš jako sňatkovej podvodník z NDR, Adame. Doufám, že je to jen kvůli roli,” napsala Dana. Vypadá to spíš jako by si byl špinavej pod nosem a připomínáš mi Stropnického,” přidal se Jan. Tmavší barva vlasů je skvělá, ten knírek už tolik ne,” pochválil alespoň část outfitu Václav.

View this post on Instagram

A post shared by MISIK (@adammisik)

Je sice známo, že Mišík si v módě a stylingu libuje, tentokrát to ale vypadá, že knírek má herec udělaný jen kvůli roli. Protože fotografie vznikla v herecké šatně, a tak se toto vysvětlení nabízí. Ale kdoví, třeba si ho zpěvák opravdu nechal narůst přirozeně.

Celebrity - další články

Doporučujeme