VIP ostuda Heidi Klum. Na zápase Bayernu se chovala jak opilá puberťačka

26. května 2023·Celebrity·Dominika Číčelová

Když člověk pije, neměl by mít přístup ke svým sociálním sítím. To, co tam posilněn alkoholem přidává, ráno hned maže, ale kolikrát je už pozdě. Ostuda může být hne dna světě. Své o tom ví modelka Heidi Klum, která vyrazila se svým manželem do VIP zóny na zápas Bayernu. Ve videích na sociálních sítích pak rozdávala opilecké nevyžádané rady, které nebyly úplně vhodné. Píše o tom web Bild Sport.

Že si slavná modelka vyhodila s manželem z kopýtka a ve VIP zóně Bayernu, je naprosto v pořádku. Dokážeme si představit, že tam alkohol teče proudem a byla by škoda, držet se zpátky. Jenže Heidi hladinku opravdu neuhlídala. 

O to větší trapas to byl, že se pak prezentovala na sociálních sítích, kde ji sleduje skoro 11 milionů lidí. Jak později upozornil web Bild Sport, pod alkoholovým opojením rozdávala na sociálních sítích moudra, která se v danou chvíli úplně nehodila. Bayern po 12 letech nedosáhne na titul.

Když si na jednom z videí Heidi ironicky s manželem připíjí “na titul”, nesetkalo se to zrovna s pochopením, obzvlášť když “chlastáte” právě jejich drinky ve VIP. Pak si na stadionu natočila například předsedu Bayernu Olivera Kahna, ke kterému měla zvláštní poznámky: “Ach, tady je, Oli Kahn. Vlastně si myslím, že to jde za ním. Je to naposledy, co ho vidíme? Nevím.”neušetřila ani sportovního ředitele klubu Hasana Salihamidziče. Ten by podle ní měl z klubu vyletět: “Vlastně by měl jít Hasan. Jejda, řekla jsem to?” pravila.

Možná, kdyby tancovala na stole a dělala striptýz, nebylo by to takové faux pas.

Celebrity - další články

Doporučujeme