Agáta Hanychová opustí své děti. Těšit se na ni můžete v reality show Like House 2

6. října 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Agáta Hanychová (Foto: ČTK)

V pondělí 26. října se diváci mohou těšit na druhou řadu reality show Like House, která sklidila překvapivě velký úspěch. V čele influencerů zavřených ve vile bude česká influencerka a bývalá modelka Agáta Hanychová. Svou účast v pořadu dokonale obhájila před hejtry na sociálních sítích.

K účasti v nové řadě reality show Like House přemluvil Agátu Hanychovou její syn Kryšpín, kterému není víc než deset let. Možná se těší na to, že když nebude mít maminku nějakou dobu doma, bude mít pré. “Musím vydržet bez svých dětí s jinýma dětma,” směje se Agáta.

Vzhledem k tomu, že by se někdo mohl na její situaci dívat kriticky, rozhodla se všechny usadit a ihned na instagramu vysvětlit své důvody, proč se pro účast v pořadu rozhodla. Máma, která na takovou dobu opustí své děti kvůli práci, se nemusí vždy setkat pouze s pochopením a hejtrů si nejspíš užije víc, než dost.

 

View this post on Instagram

 

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova)

Jsem máma a šoubyznys je moje práce. Dostala jsem nabídku jít do Like Housu a ukázat, že sociální sítě nejsou jen doména těch nejmladších. Vím, kde je moje místo a mé děti miluji nejvíc na světě. To ale neznamená, že jako máma musím sedět doma za pecí a fňukat, že se už nemůžu prát o svoje místo na slunci,” píše své vysvětlení Agáta.

Mámy jsou dneska mezi vrcholovými sportovci, mezi politiky a vedou velké firmy. Jiné mají dvě práce a jako samoživitelky dokážou táhnout celou rodinu,” vysvětluje dál Agáta a ptá se, jestli by někdo psal nějakému chlapovi, že když má děti, nemůže dělat práci, která ho baví a zároveň živí jeho děti.

 

View this post on Instagram

 

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova)

Moje práce je showbyznys a dělám ho naplno, jako všechno, do čeho se pustím. Ti z vás, kteří mě znáte, víte, že jsem uragán. Možná nejsem dokonalá, ale jsem to já. Budu radši, když mi budete fandit a podporovat za to, jaká jsem, než abyste mě milovali za to, jaká nejsem,” uzavírá své vyjádření.

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme