Občas od sebe chceme až moc. Aneta Krejčíková přiznala, že i ona si občas připadá k ničemu

6. října 2021·Celebrity·Barbora Turková

Aneta Krejčíková (Foto: ČTK)

Herečka Aneta Krejčíková je dvojnásobnou maminkou a vypadá to, že jí rodinný život naprosto vyhovuje. Na svém instagramu se ale nyní přiznala, že to tak rozhodně nebylo vždycky a několikrát si sáhla na dno.

Aneta Krejčíková nikdy po dětech moc netoužila, prý nešly moc dohromady s jejím divokým životním stylem. Nicméně nyní je dvojnásobnou maminkou a své dvě děti měla krátce po sobě. Syn Ben se narodil v září roku 2018 a dcera Antonie v dubnu roku 2020. Aneta patří mezi ženy, které tvrdí, že porod je krásný a pro ženu povznášející. Na instagramu často sdílí společné fotky s dětmi a na první pohled to vypadá, že má dokonalou rodinku.

Nyní se ale přiznala, že ne vždycky to bylo takhle veselé. Během doby, co jsem ‚doma s dětma‘, jsem měla větší depku dvakrát,“ prozradila herečka na instagramu. Její “depka” souvisela s prací, o kterou předtím, než se stala maminkou, rozhodně neměla nouzi.  „První, to když jsem se dozvěděla, že velká hlavní role v připravovaným muzikálu u nás v divadle, kterou jsem brala jako velkej comeback, se neuskuteční. Přišla jsem si stará a k ničemu – jeden večer.“

To ale rozhodně nebyl jediný moment, kdy si Aneta připadala k ničemu. „Druhá – četla jsem si anketu, krátce po tom, co mi bylo 30, což jsem ani pořádně neoslavila, ‚30 pod 30‘ ve Forbesu. Pocit méněcennosti trval asi 40 minut, pak jsem asi musela jít mejt nádobí, přebalovat, mazlit, dělat velblouda, večeři…, zkrátka dělat maminku, popisovala Krejčíková.

Přiznala, že občas od sebe i od ostatních chceme víc. “A pak přijde nemoc a ta tě hodí zpátky k tomu, co je důležitý, a chceš jediný – BEJT ZDRAVEJ,“ okomentovala. Její sledující ale její myšlenky pochopily, srdíčko u fotky jí daly třeba herečka Elizaveta Maximová nebo modelka Veronika Kašáková. U Anety jsou podobné depresivní stavy výjimkou. Herečka působí naprosto v pohodě a vyrovnaně, ale občas i ona potřebuje ukázat, že ne všechno je tak dokonalé, jak se zdá.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme