Agáta Hanychová připravila své dcerce boží Barbie party k 6. narozeninám. Překvapením byl i soukromý koncert

15. září 2023·Celebrity·Redakce

Narozeniny Mia Prachařová, Barbie party (Foto: Instagram Agáty)

Šesté narozeniny už velké slečny Miy přišly v pravý čas. Její maminka Agáta Hanychová se tak mohla rozptýlit od těžkého porozchodového období s Jaromírem Soukupem. Prostřední dcerce uspořádala velkolepou oslavu, ze které byla malá oslavenkyně naprosto nadšená. Fotky a videa zveřejnila Agáta na svém instagramu.

Celá party byla v Barbie stylu. Všude byla samá růžová! Růžové balónky, ikonická růžová Barbie krabice coby foto koutek, růžové brusličky (aby se na nich mohla dostat do Barbie Landu), Barbie dort, sladký bar a růžové Rychlé Špunty. Velkým překvapením také byl zpěvák Jan Bendig, který dětem, a hlavně Mie zazpíval soukromý koncert.

Nechyběly ani nejrůznější aktivity, aby se děti mohly náležitě vyřádit. Na videu je vidět, jak je malá oslavenkyně nadšená. Však je to taky oslava, jakou by si přála každá malá šestiletá holčička.

Trojnásobná maminka Agáta má Miu se svým bývalým manželem Jakubem Prachařem. Mia má ještě staršího bráchu Kryšpína, jehož otec je Mirek Dopita a malinkou sestřičku Rozárku. Ta se narodila Agátě a Jaromíru Soukupovi. Jejich vztah se však nedávno rozpadl.

Celebrity - další články

Doporučujeme