Ája z Ulice je zasnoubená. Partner herečku požádal o ruku na kouzelném Bali

18. dubna 2023·Celebrity·Redakce

Barbora Mudrová. (Foto: se souhlasem B. Mudrová)

Herečka Barbora Mudrová, kterou diváci znají hlavně jako mrchu Áju z nekonečného seriálu Ulice, se zasnoubila. O ruku ji požádal její partner Martin, se kterým má jedenáctiměsíčního syna Kristána. O radostné novině informovala herečka na instagramu.

Stalo se na Bali. Občas si vzpomenu, jak jsem před 2,5 lety seděla sama v garsonce s hlavou plnou obav, jestli se mi vůbec někdy podaří potkat kluka, se kterým bych mohla mít rodinu a bylo by mi dobře,” uvedla na instagramu Mudrová s tím, že tenkrát to pro ni byla nejvzdálenější realita a myslela si, že už svého prince na bílém koni prošvihla.

To ale nebyla pravda. A pak jedna malá náhoda, setkání, kterému jsem na začátku vůbec nedávala šanci, změní všechno, dodala k fotografii, na které má zachycenou svou ruku s nádherným zásnubním prstýnkem s perličkou.

View this post on Instagram

A post shared by Barbora Mudrova (@barbora_mudrova)

Mudrová se rok před narozením syna potýkala s komplikovanou diagnózou, lékaři jí tvrdili, že nejspíš nebude moci počít dítě přirozenou cestou. Nakonec se na ni a jejího partnera usmálo štěstí a před jedenácti měsíci se jim narodil syn Kristián.

Celebrity - další články

Doporučujeme