Alec Baldwin má sedmé dítě. Jen půl roku po narození syna Eduarda

2. března 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Alec a Hilaria Baldwinovi. Foto: Shutterstock

Hollywoodský herec Alec Baldwin (62) na světě přivítal své sedmé dítě. Před pouhým půl rokem přitom jeho manželka Hilaria (37) porodila jejich společného syna Eduarda. O tom, zda je miminko adoptované, či donošené náhradní matkou, ale dvojice zatím mlčí. 

Alec Baldwin se velké rodině nikdy nebránil. O tom, kolik dětí jednou bude mít, se mu ale dost možná ani nesnilo. A rodinu neváhá rozšiřovat ani po šedesátce – v uplynulých 12 měsících se dočkal rovnou dvou miminek. O nejnovějším přírůstku nyní Hilaria informovala na sociálních sítích, jméno i pohlaví dítěte ale rodiče zatím tají.

View this post on Instagram

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Vedle půlročního Eduarda a novorozeného miminka vychovávají Alec a Hilaria ještě Carmen (7), Rafaela (5), Leonarda (4) a Romea (2). Z manželství s herečkou Kim Basinger (67) má Baldwin ještě dceru Ireland (25), která se úspěšně živí modelingem.

K velké rodině herce dost možná inspirovalo jeho vlastní rodinné zázemí. Sám totiž pochází hned ze čtyř dětí a s bratry Williamem, Stephenem i Danielem nadále udržuje dobré vztahy. Shodou okolností se on i všichni jeho bratři dali na hereckou dráhu. Zda ale v tátových šlépějích půjdou i Baldwinovy děti, to teprve ukáže čas.

Celebrity - další články

Doporučujeme