Amanda Bynes vydala rapovou skladbu. Někdejší hvězda disneyovek se změnila k nepoznání

1. února 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Amanda Bynes se změnila k nepoznání. Foto: Shutterstock; Instagram / matteblackfragrance

Někdejší hvězda řady disneyovských filmů a seriálů pro náctileté Amanda Bynes (34) už dnes své mladší já připomíná jen velmi vzdáleně. Vedle radikální změny image se však nyní rozhodla i pro změnu kariéry. Herečka oznámila, že by se ráda stala raperkou, a zveřejnila svoji novou skladbu. 

Když se Miley Cyrus (28) vymanila z image sladké holčičky z disneyovských seriálů a nahradila ji drsnou feministkou, šokovala tím tehdy miliony fanoušků po celém světě. Podobný přerod ale zažila i další hvězda z počátku tisíciletí – Amanda Bynes.

Něžná kráska, kterou diváci znají z filmů a seriálů pro náctileté, si prošla závislostí na drogách a na dlouhý čas se stáhla z veřejného života. Teď už je na tom prý ale o hodně lépe a tak se rozhodla opět ukázat.

Fanoušci jsou z písně nadšení

Na svém instagramovém účtu sdílela novou rapovou skladbu a oznámila fanouškům, že by se po této cestě ráda vydala dál. A fanoušci nadšeně souhlasí.

“Nemůžu tu novou písničku od Amandy Bynes dostat z hlavy,” komentoval jeden z posluchačů na Twitteru. “To, že Amanda Bynes zveřejnila rapový track je to nejlepší, co se mi stalo za několik měsíců,” pochvaloval si další.

View this post on Instagram

A post shared by amanda bynes (@matteblackfragrance)

Na písni s názvem Diamonds s herečkou spolupracoval i raper Precise a celý proces podporoval také Amandin snoubenec  Paul Michael. Toho poznala v léčebně pro drogově závislé a právě on jí údajně pomáhá se o sebe starat lépe.
Na to, jak moc se v průběhu let změnila, se podívejte do naší galerie.

Foto: Shutterstock; Instagram / paulytattedheavy / matteblackfragrance

Celebrity - další články

Doporučujeme