Ambasadorem Olympijského festivalu v Brně bude Tomáš Verner

17. prosince 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Tomáš Verner jako ambasador Olympijského festivalu. (Foto: se souhlasem Czech Team)

V sobotu večer Česká televize odvysílá poslední díl taneční soutěže StarDance, kde má velkou šanci na vítězství krasobruslař Tomáš Verner s tanečnicí Kristýnou Coufalovou. Už teď ví, co ho čeká po skončení pořadu. Vrátí se k ledu a bude ambasadorem Olympijského festivalu v Brně. S informací přišel deník Blesk.

Po Novém roce se z tanečníka stane ambasador Olympijského festivalu v Brně. Ten se bude konat v období 4. do 20. února. Verner je i tváří televizních spotů Českého olympijského týmů.

Právě v reklamě si zahrál biatlonistu, hokejistu a rychlobruslaře.“Hodně mě baví rychlobruslení. Je skvělé, že na Olympijském festivalu budou k zapujčení profi brusle. Při natáčení spotu jsem je měl chvíli na noze, potřeboval bych určitě pár rad,” popsal Blesku Verner. Dokonce před lety dělal na zimním stadionu s rychlobruslařkou Martinou Sáblíkovou srovnávací testy. “Vzpomínám si, že dopadly překvepivě dobře. Tehdy mi Petr Novák (trenér Martiny pozn. red.) řekl, že mám cit pro odraz i skluz a dalo by se se mnou pracovat. Ale bylo to už před patnácti lety, tak nevím, jestli by měl ještě zájem,” řekl Blesku Verner.

Také by chtěl návštěvníkům festivalu ukázat exhibiční vystoupení Akademie Tomáše Vernera.“Diváci uvidí nejen krásu našeho sportu, ale i progres, kterého může dítě dosáhnout, když trénuje. Uvidí tedy jízdu třeba sedmiletého, desetiletého a třináctiletého závodníka či závodnice. Mít cíl, někam směřovat a posouvat se, to je důležité nejen ve sportu, ale i v životě,” dodal na závěr deníku krasobruslař.

View this post on Instagram

A post shared by Český olympijský tým 🇨🇿 (@olympijskytym)

Celebrity - další články

Doporučujeme