Anička Slováčková už zase natáčí Ordinaci. Jako bych se vrátila domů, pochvaluje si

12. června 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / anna_julie_slovackova

Zpěvačka a herečka Anička Slováčková (24) si v uplynulých měsících prožila hodně náročné období. Od podzimu se potýkala s rakovinou prsu a musela podstoupit náročnou léčbu. Nyní už se ale zdá, že je opět všechno, jak má být, a ona se konečně naplno vrací před kameru. 

S tím, že už zase natáčí, se Anička Slováčková pochlubila všem svým fanouškům na svém oficiálním instagramovém účtu. “Konečně! Člověk si připadá, jakoby po dlouhé době přišel domů,” napsala ve středu.

“Znovu pro vás natáčíme Ordinaci v růžové zahradě 2! Taaak moc jsem se na všechny a všechno těšila! Tak jdeme do práce,” pochvalovala si a nezapomněla ani na snímek přímo z natáčení. Na něm má svou obvyklou uniformu a na tváři nadšený úsměv od ucha k uchu. Sestřičku Radku hraje Slováčková v oblíbeném seriálu již od roku 2017.

View this post on Instagram

KONEČNĚ ❤️? Člověk si připadá, jakoby po dlouhé době přišel domů ? Znovu pro vás natáčíme @ordinace2serial! ❤️ Taaaak moc jsem se na všechny a na všechno těšila! Tak jdeme do práce ? #ordinacevruzovezahrade2 #annajulieslovackova #tvnova @tvnovaofficial

A post shared by ???? ????? ?????????? (@anna_julie_slovackova) on

Herečka a zpěvačka se snažila pracovat i během náročné léčby. Vedle vážných zdravotních problémů jí ale pracovní život zkomplikovala také pandemie koronaviru, kvůli které bylo celé natáčení na řadu týdnů přerušeno. Dcera slavných rodičů Dády Patrasové (64) a Felixe Slováčka (77) ovšem dennodenně dokazuje, že ji jen tak něco nerozhodí a do pracovního zápřahu se vrací s nadšením sobě vlastním.

Celebrity - další články

Doporučujeme