“Baculka” z Lásky nebeské se změnila k nepoznání. Sekretářka Natalie zhubla více než 53 centimetrů

4. prosince 2021·Celebrity·Barbora Turková

Láska nebeská. (Zdroj: se souhlasem Universal Pictures)

K Vánocům bezesporu patří nejen pohádky, ale i vánoční filmy. A mezi ty nejoblíbenější dozajista patří snímek Láska nebeská, kde si mimo jiné zahrála i Martine McCutcheon. Ta se objevila jako sekretářka Natalie. Nicméně herečka je dnes skoro k nepoznání. Informaci uvedl web Super.cz.

V romantické komedii Láska nebeská z roku 2003 si britská herečka Martine McCutcheon si zahrála “baculku”, která nakonec pobláznila Hugh Granta. Od uvedení jednoho z nejpopulárnějších vánočních snímků ale uplynula dlouhá doba a herečka se výrazně změnila. Zhubla a někteří fanoušci se strachují, zda není štíhlá až moc.

McCutcheon se podělila o fotky ve svetru a dlouhé sukni, a i když oblečení kompletně halí její postavu, objevily se komentáře plné obav. „Krásná jako obvykle, jen trochu moc hubená,“ zněl jeden takový. „Už nehubni, baby,“ ozval se jiný fanoušek. „Kam jsi zmizela? Rmoutí mě tvůj úbytek váhy,“ strachovala se další. „Jsi krásná, prosím, vyhledej pomoc,“ doporučil jí dokonce někdo.

Nelze se jim divit. Herečka díky nízkokalorické dietě v průběhu let zhubla o neskutečných 53 centimetrů a kromě diety za to může i pravidelné cvičení. “Vždycky jsem věděla, že musím zůstat tak štíhlá, jak umím. Vypadalo to lépe na kameře a vešla jsem se do velikosti, která byla levnější pro kostyméry,” řekla v minulosti v jednom rozhovoru.

Tehdy jí totiž lidé kritizovali, že je moc silná. „Lidé o mně mluvili, jako bych byla kus masa. Nechápu, že se to děje dodnes,“ přiznala. Martine na svých sociálních sítí ukazuje svoje cvičící videa a v loňském roce ve svých 44 let dokonce podepsala smlouvu s modelingovou agenturou.

S přibývajícím věkem je sama se sebou spokojenější, ale přiznala se, že byla i na botoxu. Poprvé moc spokojená nebyla, ale to se brzy změnilo. “Byla jsem na botoxu, ale nelíbilo se mi to, vypadala jsem trochu divně. Když jsem šla znovu, úplně jsem si to zamilovala. Vypadala jsem pořád jako já, ale ne jako zmuchlaný polštář,“ dodala se smíchem.

Celebrity - další články

Doporučujeme