Bára Basiková je zamilovaná až po uši. S kým aktuálně randí?

26. listopadu 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Zpěvačka Bára Basiková. (Foto: se souhlasem Bára Basiková)

Zpěvačka Bára Basiková v poslední době jen září. Nemůže za to nic jiného než čistá a upřímná láska. Přednedávnem jí vyšla i nová kniha, takže je spokojená po všech stránkách. Své soukromí odtajnila v pořadu SHOWTIME.

Samotná zpěvačka hned přiznala, že je zamilovaná. “Bylo to setkání Báry Basikové s pánem z Liberce. On mě samozřejmě vnímal jako známou zpěvačku, ale brzy pochopil, že jsem naprosto normální člověk jako každý jiný. Jsem ráda, že to funguje a že mě bere takovou, jakájsem,” řekla v pořadu Basiková. Nejde ale o čerstvou zamilovanost, s partnerem už je nějaký ten pátek.

Celkově teď má šťastné životní období a daří se jí také po pracovní stránce. Přednedávnem vydala knihu. “Když přišla pandemie, nevěděla jsem, co dělat, tak jsem psala. Nejdříve jsem psala internetový blok Když skočíš, já taky o tom, co se děje a jak pandemie mění naše životy a svět,” uvedla zpěvačka.

View this post on Instagram

A post shared by Bára Basiková (@barabasikova.cz)

Velkou radost jí dělají i děti. “Dcera Anna taky píše. Nedávno jí vyšla nová knížka. Dcera Marie zpívá, natočila mi k loňským Vánocům cédéčko a syn hraje na bicí,” popsala v SHOWTIME Bára s tím, že je jí líto, že Marie svůj talent dál nerozvíjí.

Celebrity - další články

Doporučujeme