Bohuš Matuš a Lucinka fanouškům poprvé ukázali dceru Natálku! Podívejte se, jak to miminku sluší

9. prosince 2020·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

V květnu by měla přjít svatba. (Foto: Facebook / Bohuš Matuš)

Dva dny od porodu a novopečená maminka Lucinka (17) je se svou dcerou Natálkou už doma. Zpěvák Bohuš Matuš (47), tak zažívá nejšťastnější životní chvíle. Rodinka se také na sociální síti pochlubila fotkou dcerky. Podívejte se!

“Když jsem byl malý, byl jsem prý moc hodné dítě. Natálka je stejná. Taky moc hodná, skoro nepláče a je dost klidná,” popsal pro eXtra.cz tatínek Bohuš Matuš. Holčička se narodila v nemocnici na Bulovce v neděli třináct minut před třiadvacátou hodinou. Po celou dobu zpěvák svou partnerku podporoval a dostálo se mu i privilegia přestřihnout pupeční šňůru.

View this post on Instagram

A post shared by Bohuš Matuš & Lucie ❤️ (@bohuslucie)

Lucinka podle eXtra.cz rodila dlouho. “Čekání bylo dlouhé, Lucinku jsem do porodnice odvezl už v neděli k ránu a rodila až před jedenáctou večer,” uvedl pro server novopečený tatínek. Dodal, že nemocniční personál byl úžasný a společně to zvládli skvěle. “Když už k porodu došlo, proběhlo to hladce. V podstatě bylo za pár minut hotovo,” řekl eXtra.cz Matuš.

Teď už maminka s Natálkou je v teple domova. “Operace stěhování proběhla v naprostém klidu. Lucka je úplně v pohodě a o dceru se sama stará skvěle,” pochlubil se na závěr zpěvák pro server.

Foto: Facebook Bohuš Matuš/Instagram

Celebrity - další články

Doporučujeme