Bohuš Matuš a Lucinka si založili společný Instagram. Rychle sbírají tisíce sledujících

27. října 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / bohuslucie

Muzikálový zpěvák Bohuš Matuš (47) a jeho těhotná partnerka Lucie (17) patří rozhodně k těm nejsledovanějším párům českého showbusinessu. Nyní jejich fanoušci mohou zaplesat - dvojice si totiž zřídila společný instagramový účet a plánuje na něm zveřejňovat svou novou cestu rodičovstvím. 

Zpěvák a herec Bohuš Matuš a jeho mladičká partnerka Lucie se brzy poprvé v životě stanou rodiči. Sedmačtyřicetiletý umělec a sedmnáctiletá studentka nyní potěšili všechny své fanoušky a na Instagramu si založili společný veřejný účet.

Na něm už se objevilo několik fotografií a sledujících rychle přibývá. Někteří komentující ovšem namísto podpory nastávajícím rodičům vyjadřují určité pochybnosti, zda je dvojice opravdu šťastná.

“Lucince a malé přeji, ať jsou zdravé. Ale na vašem vztahu mi něco nesedí. Z fotek jde vidět, ze Lucka není upřímně šťastná, spíš vystrašená. A i to, že máte společný účet a že píšete za Lucku, je docela k zamyšlení,” stojí například v jednom úterním komentáři. 

Lucie poznámku nenechala bez odpovědi. “Nikdo za mě nepíše… Jsem šťastná jako nikdy, prostě nejsem fotogenická. Toť vše,”odepsala v dalším komentáři.

Lidí, kterým se výraz v Luciině tváři nezdál, však bylo víc. “Taky je mi to divné, proč nemá Lucka svůj účet. Na fotkách chybí radost z toho, že se narodí miminko,”vyjádřila se další komentující.

Spousta fanoušků se ale pochybovačům a haterům vysmála a dvojici přispěchala na pomoc. “Hlavně vám nic do toho není, nechápu lidi, co mají furt potřebu diagnostikovat vztahy druhých. Spíš lidi jsou jen zblblí z načančaných fotek celebritek a když vidí normální vyfocenou fotku, už je něco v nepořádku,” rýpla si do kritiků fanynka.

Ve stories dvojice ještě prozradila, že malá dostane příjmení po tatínkovi a oba rodiče by si pro ni určitě přáli ještě sourozence. Svatba má pak přijít příští léto.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

??❤️ #pregnant #babygirl

Příspěvek sdílený Bohuš Matuš & Lucie ❤️ (@bohuslucie),

Foto: Instagram / bohuslucie; Facebook / Bohuš Matuš

Celebrity - další články

Doporučujeme