Bohuš Matuš se připravuje na příchod miminka. Kvůli koronakrizi musel učinit několik opatření

15. října 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Bohuš Matuš a Lucinka. (Foto: Facebook / se souhlasem Bohuše Matuše)

Zpěvák a muzikálový herec Bohuš Matuš (46) a jeho mladičká partnerka Lucie (17) již brzy přivítají na světě své první miminko. Ve světě ovšem řádí pandemie nového viru, a tak je všechno ještě o něco komplikovanější, než za běžných podmínek. Budoucí táta nenechal nic náhodě a pořádně se na dcerku připravil. 

Vztah muzikálového zpěváka Bohuše Matuše a mladičké studentky Lucie byl ostře sledovaný již od počátku. O téměř třicet let mladší dívka podle mnohých fanoušků nebyla pro zpěváka, kterému již táhne na padesátku, tou nejlepší volbou. Nakonec ale dvojice dokázala, že to spolu myslí vážně a co nevidět na světě přivítá své první miminko.

Kdo šetří, má za tři

Sedmnáctiletá Lucie, kterou Matuš něžně nazývá Lucinka, je již v osmém měsíci těhotenství. Krátce před příchodem dcery ovšem zůstal zpěvák kvůli vládním opatřením bez příjmů.

“To, že se uzavřou divadla a zakážou koncerty, jsem věděl od některých lidí už delší dobu. Takže jsem s tím počítal a dokud to šlo, jel jsem jak šílenec dva kšefty denně, abych něco našetřil a umělecký lockdown přežil. Brzy se nám s Lucinkou narodí holčička, jsem za obě zodpovědný. K tomu pomáhám mamince a bráškovi, vlastně ale všem, co potřebují,” popsal Matuš pro server eXtra.cz současnou složitou situaci.

Větší obavy ale prý zpěvák zatím nemá. Připustil, že má mezi svými fanoušky také štědré mecenáše, kteří jsou připraveni mu pomoci. Zároveň dodal, že by se nebál ani práce rukama.

Hovězí do zásoby

Kvůli pandemii se zpěvák nyní snaží těhotnou partnerku držet v bezpečí. “Teď jsme si s Lucinkou nakoupili na mrazák deset kilogramů hovězího, které milujeme na všechny způsoby, a budeme čekat, než se to přežene. Lucinka je už v osmém měsíci, všechny výsledky jsou v pořádku, už se nemůžu dočkat, až se konečně stanu tátou,” svěřil se.

Po narození holčičky dvojice plánuje říct si své ano a stát se partnery i před zákonem. “Je to krásná událost v životě dvou lidí, ale pro společné soužití není tak důležitá. My bychom se vzít určitě chtěli,” řekl před časem Bohuš Matuš pro Blesk a vysvětlil, že svatba přijde na řadu až po miminku.

Foto: Facebook / Bohuš Matuš; Instagram / Lucie P.

Celebrity - další články

Doporučujeme