Bohuš Matuš si nechal vytetovat vlasy: Na svatbě se chtěl cítit dobře i bez šátku

26. dubna 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Bohuš Matuš si nechal vytetovat vlasy. Foto: ČTK

Když se řekne Bohuš Matuš (47), většina lidí si představí jeho typickou image s látkovým šátkem na hlavě. Tomu teď ale dost možná již odzvonilo. Muzikálová hvězda se totiž rozhodla k radikálnímu kroku a na své "kolínko" si nechala vytetovat vlasy.

Bohuš Matuš přišel o porost hlavy ještě jako mladík na střední škole. V minulosti již několikrát médiím prozradil, že tenkrát v lese snědl plody jedovaté rostliny a během následného pobytu na ARO mu většina vlasů vypadala. Od té doby si oblíbil nejrůznější čepice a stylové šátky.

Z muzikálového zpěváka se ale brzy stane ženatý muž a tak se po letech rozhodl k radikálnímu kroku – na holou hlavu si vlasy nechal vytetovat. “Na svatbě jsem nechtěl být v šátku, tak jsem se rozhodl nechat si vlasy vytetovat. Myslím, že to trochu omlazuje a vedle Lucinky budu vypadat mladší,” uvedl pro server Super.cz

A jeho nový vzhled mu nakonec schválila i snoubenka Lucie (17). “Nejdřív říkala, že se jí líbí to koleno, ať si nic nedělám, že budu vypadat divně. Ale když jsem s tím poprvé přišel, tak se jí to už líbilo. Říkala, že mám ty vlásky jako Natálka, takový tučňáček,” popsal její reakci.

Ta se se svým názorem svěřila i na sociálních sítích. “Já jsem si říkala, že mi ty vlasy něco připomínají… Sorry lásky, miluju vás,” napsala ke srovnání fotografie nového “hára” svého milého, vlásků malé Natálky a obrázku tučňáka z oblíbené pohádky.

Foto: se souhlasem Lucie Palkaninové

Celebrity - další články

Doporučujeme