Brzobohatá opět podpořila vlnu spekulací. Nečekaně se zdržela přípitku

27. října 2023·Celebrity·Redakce

Daniela a Ondřej Brzobohatí. (Foto: Profimedia)

Ve čtvrtek měl v Hudebním divadle Karlín premiéru muzikál Anděl Páně. K představení hudbu složil právě hudebník Ondřej Gregor Brzobohatý, proto nechyběl na slavnostním večeru v doprovodu své manželky Daniely. Ta ještě na benefiční akci, která se konala před premiérou, opět podpořila vlnu spekulací, že je těhotná.

Daniela Brzobohatá společně s Kateřinou Pechovou moderovala benefiční koncert v Pražské křižovatce na podporu pacientů s nemocí ALS. Během večera na klavír hrál její manžel Ondřej a doprovázel spoustu hvězd, které se na pódiu postupně střídaly.

View this post on Instagram

A post shared by Ondřej G. Brzobohatý (@brzobohatyondrejofficial)

Nakonec si jednu píseň s doprovodem manžela zazpívala i samotná Daniela. Toho to natolik dojalo, že po skončení posledního tónu se zvedl a zašel své milé dát polibek. V rámci večera se konal i tradiční přípitek, zde ale všechny moderátorka šokovala, když řekla, že se jej zdrží. Zdůvodnila to tím, že by se jí při moderaci motal jazyk.

Svým chováním ale podpořila opět vlnu spekulací, které médii proudí od chvíle, kdy oznámila, že odchází z DVTV. A to, že s Ondrou čekají rodinu. Uvidíme tedy, zda se v následujících dnech či týdnech rozhodnou Brzobohatí nějakým způsobem na tyto zprávy reagovat.

View this post on Instagram

A post shared by Daniela Písařovicová (@danielapisarovicova)

Celebrity - další články

Doporučujeme