Budoucí maminka Gabriela Soukalová se pochlubila těhotenskými fotkami. Zmáhá jí únava, ale těší se

5. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Gabriela Koukalová. (Foto: ČTK)

Už za měsíc se z bývalé biatlonistky stane maminka. Gabriela Soukalová nafotila ještě před porodem krásné těhotenské snímky. Zároveň se také svěřila, jak se jí daří a jak zvládá poslední dny do porodu.

Budoucí maminka Gabriela Soukalová nafotila nádherné snímky a sama přiznává, že ještě před pár dny nechápala, jak se někdo na porod může těšit. “Teď už tomu začínám celkem rozumět,” svěřila se pro server Super.cz. “Poslední týdny nejsou zrovna jednoduché, hlavně kvůli bolestem zad. Zároveň se na mně pomalu začíná podepisovat větší únava,” prozradila budoucí maminka.

View this post on Instagram

A post shared by Gabriela Soukalova (@gabrielakoukalova)

Bývalý biatlonistka se nyní věnuje moderování a na mateřskou dovolenou se zatím nechystá. Ráda by ještě nějakou dobu pracovala, dokud to v požehnaném stavu bude zvládat. Všechny bolesti a únava za to podle ní stojí.

S partnerem Milošem netrpělivě vyhlíží dny, kdy jejich holčička přijde na svět. Nemůžu se dočkat, až na nás ten drobeček vykoukne a já si v tu chvíli řeknu, že bych kvůli ní vydržela všechno. Stejně tak, jako moje mamka pro mě a já pro ni,” svěřila se dojemně.

Celebrity - další články

Doporučujeme