Gabriela Soukalová prozradila pohlaví miminka: Kvůli špatné intuici prohrála sázku

31. května 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Gabriela Soukalová (Foto: ČTK)

Moderátorka, spisovatelka a bývalá biatlonistka Gabriela Soukalová (31) už zná pohlaví svého miminka. Informaci se rozhodla prozradit rovnou i veřejnosti. A rovnou také přiznala, že kvůli špatné intuici prohrála sázku. 

Na začátku března letošního roku oznámila někdejší biatlonová hvězda a současná moderátorka Gabriela Soukalová, že čeká své první miminko. Všechno naštěstí pokračuje tak, jak má, a tak se bývalá sportovkyně rozhodla veřejnosti prozradit, že už zná i jeho pohlaví.

“Krásné pondělí, sázela jsem na svou intuici a vsadila se s mým chlapcem, že čekám na tuty kluka,”svěřila se fanouškům na svém instagramovém profilu. Nakonec ale pár řekl, že to bude holka – a budoucí máma tak sázku prohrála.

View this post on Instagram

A post shared by Gabriela Soukalova (@gabrielakoukalova)

“Hodně mě to překvapilo, intuice mi od začátku říkala, že to bude chlapeček, takže jsem tomu věřila a byla si tím úplně jistá,” uvedla moderátorka, která je nyní v šestém měsíci těhotenství, pro Super.cz. Její partner Miloš prý zprávu vítá s nadšením a už teď je jasné, že dcera bude takříkajíc tatínkova holčička. Zároveň se ale svěřila, že nepatří k párům, pro které by pohlaví bylo rozhodující a že jsou hlavně rádi za zdravé miminko.

Celebrity - další články

Doporučujeme