Česká zpěvačka Hana Horká podlehla covidu. Nakažením si přála získat imunitu

17. ledna 2022·Celebrity·Dominika Číčelová

Hana Horká (Foto: se souhlasem Hana Horká)

V neděli 16. ledna zemřela zpěvačka z hudebního uskupení Asonance Hana Horká. Přitom se dva dny před svým skonem chlubila na sociálních sítích, že má nemoc za sebou a teď už jí čeká jen život v radosti se získanou imunitou. Celou dobu si přála chytit deltu, aby všem dokázala, že covid není nic strašného. Na svých sociálních sítích se k celé záležitosti drsně vyjádřil její syn Honza Rek.

Zpěvačka Hana Horká, kterou znají především fanoušci Asonance, zemřela v neděli 16. ledna. Snažila se záměrně covidem nakazit, aby tak získala imunitu, nemusela nechat očkovat a mohla žít normální život bez omezení.

Bohužel, přesto, že si myslela, že nad deltou zvítězila, nemoc ji v neděli dohnala. Dva dny před tím napsala na svůj twitter vzkaz pro své fanoušky. “Odtajním, ano, jsem Prodělanec a přežila jsem i zbloudilou Deltu. Ovšem bylo to velmi barvité. Takže bude divadlo, sauna, divadlo, koncert, sauna… Život je tu pro mě a pro vás také,” stálo pod jejím příspěvkem, kterým chtěla všem dokázat, že covid není tak špatný, jak se o něm tvrdí.

“Hana dělala vše pro to, aby se nakazila. Měla radost z pozitivity členů své rodiny, měla radost z vlastního nakažení, malovala si růžovou budoucnost,” napsal na Facebook hudebník Miroslav Hlavička známý jako Scalex.

K celé záležitosti se na sociálních sítích vyjádřil i její syn Honza Rek, který se drsně obul do všech, kteří podle něj mohou za smrt jeho maminky. “Tímhle komentářem ‚děkuju‘ za užitečnej příspěvek do diskuse. Jmenovitě – Andor Sandor, Duše K, MUDr. Jan Vojáček, CFMP, Daniel Landa, Jaroslav Flegr, MUDr. Soňa Peková, PhD., Roman Šmucler a spol. Sebrali jste mi maminku, která si na vašem základě stavěla veškeré svoje argumenty. Pohrdám váma. Jste absolutní odpad a od teď na vás mám brutální pifku. Za pozůstalé – syn,”.

Celebrity - další články

Doporučujeme