Český Belmondo se oženil. Kraus si vzal za manželku krásnou veterinářku

21. září 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Herec Martin Kraus. (Foto: ČTK)

Herec Martin Kraus, kterému se přezdívá český Belmondo, oznámil šťastnou novinku. V pořadu Top Star se svěřil, že se v dubnu tajně oženil. Jeho vyvolenou se stala pohledná veterinářka.

V pondělí večer v pořadu Top Star herec Martin Kraus prozradil, že se tajně oženil. “Ono se o tom ještě moc neví, ale já už jsem do toho praštil v dubnu,” uvedl v rozhovoru. Novinkou tak jistojistě zarmoutil mnoho fanynek, protože ne nadarmo se mu v Česku přezdívá Belmondo.

Jeho vyvolenou se však nestala matka jeho syna Filipa a dcery Anduly. Nýbrž dlouholetá kamarádka. Byli jsme obrovští kamarádi a ona byla takový můj sen životní. A tak nějak si z toho dneska děláme legraci, že jsme si na sebe tzv. zbyli,” vtipkoval Martin.

Jeho milovaná je podle jeho slov výbornou veterinářkou. “Máme nějakých 48 koní, tak se to i poměrně docela hodí,” doplnil s úsměvem herec. Právě na statku se oba poznali. Potkali jsme se, šli jsme na kafe a už kdysi tam nějaká sympatie probíhala, takže vlastně to vyšlo a já jsem rád, že jsme spolu, popsal Top Staru Kraus.

Celebrity - další články

Doporučujeme