Charlotte dává tatínkovi pořádně zabrat! Princ přiznal, co mu dělá největší potíže

15. března 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Kate a William s rodinou. (Foto: Instagram / kensingtonroyal)

Rodičovství je sice role plná lásky a radosti, bez starostí a těžkých výzev se však neobejde. Své o tom ví o britský princ William (36), který se nedávno svěřil, co mu přijde jako noční můra při péči o princeznu Charlotte (3)! A mnoho otců mu dává za pravdu.

Princ William sice žije svůj život v luxusu a blahobytu, některé běžné starosti se však nevyhnou ani jemu. A patří mezi ně strasti rodičovství. Je třeba dodat, že v britské královské rodině mají rodiče možnost zapojit školený personál a v péči o děti využít pomoci chův a služebných. William a Kate se však rozhodli co nejvíce toho pro své děti dělat sami, což jim vysloužilo obdiv nejednoho fanouška.

A právě princ se nedávno svěřil s úkonem, který mu připadá jako noční můra. Kdo by však čekal, že se to týká výměny plínek nebo snahy maličké potomky v noci uspat, byl by vedle.

Když se William nedávno zúčastnil výletu do Blackpoolu, zapovídal se při té příležitosti s dalším otcem, který přiznal, že mu dělá potíže správně dcerce učesat vlasy. Princ by s ním přitom evidentně nemohl více souhlasit. “Nikdy nezkoušejte udělat culík,” dal mu za pravdu s úsměvem. “Noční můra,” varoval ho.

Kate se podle časopisu People následně k manželovi naklonila a zeptala se ho “Zkoušel jsi už uplést copánek? To je ten pletený… Velmi těžké,” popíchla ho. “Můžu Charlotte udělat culík, ale to je tak všechno, jelikož nemám dost vlasů na procvičování,” odpověděl jí William. A proti tomu se namítat opravdu nedá.

Celebrity - další články

Doporučujeme