FOTO: Princ Charles a Camilla jsou mí rodiče, tvrdí 52letý muž. Má důkazy a chce test DNA

5. února 2019·Celebrity·Lukáš Vaněk

Dvaapadesátiletý Australan tvrdí, že je syn prince Charlese a jeho ženy Camilly. Jeho biologičtí rodiče jej prý však dali k adopci, tvrdí muž, jenž chce dědice královského trůnu s jeho chotí přimět k podstoupení testu DNA.

Simon Dorante-Day v rozhovoru pro deník New Idea prozradil, že je produktem vztahu prince Charlese a jeho tehdejší milenky Camilly, jeho současné manželky. Jejich románek prý začal v 60. letech minulého století. Podle jeho slov o tom všem dokonce věděla princezna Diana. Kdyby před 22 lety nedošlo k jejímu tragickému úmrtí, veřejnost by se prý pravdu dozvěděla. “Věříme, že Diana o mé existenci věděla a poskládala si střípky dohromady,” uvedl muž v rozhovoru.

Pravdu, že je synem prince Charlese a Camilly, se muž dozvěděl od nevlastních prarodičů i od svých adoptivních rodičů, kteří si jej vzali k sobě, když mu bylo osmnáct měsíců. Dvaapadesátiletý muž tvrdí, že Camilla otěhotněla v roce 1965, ale královské rodině se to podařilo utajit. Simon Dorante-Day se narodil 5. dubna v roce 1966 v anglickém Gosportu a byl adoptovaný místním párem Karen a Davidem. Jeho nevlastní prarodiče, Winifred a Ernest, navíc pracovali pro královnu Alžbětu II. a jejího manžela prince Philipa. Ernest dokonce získal od britské panovnice ocenění za službu. “S mou babičkou jsem si byl velmi blízký a několikrát mi řekla, že jsem synem Camilly a Charlese. Nenaznačila mi to, ale řekla mi to přímo,” uvedl Australan.

Simon má navíc důkaz v podobě fotografie z jeho teenagerských let. Na ní je totiž podobný nejen princi Williamovi, ale také Tomovi Parkerovi Bowlesovi, což je syn vévodkyně Camilly. Muž si je svým původem jistý a chce test DNA, který by definitivně určil, na čí straně je pravda.

Celebrity - další články

Doporučujeme