Charlotte Ella Gottová slaví 15. narozeniny! Tátu připomíná čím dál víc

30. dubna 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Karel Gott s dcerami Charlotte Ellou a Nelly Sofií v říjnu 2018. Foto: ČTK

Mnoho lidí ji stále vnímá jako malou holčičku, čas ale letí jako voda a Charlotte Ella Gottová slaví své již patnácté narozeniny. A čím je starší, tím víc je jasné, že svého slavného tátu skutečně nezapře. Podobá se mu jak vzhledem, tak velkým pěveckým talentem. 

Když se řekne Charlotte Ella Gottová, řada lidí si vybaví především jejího otce. A není divu, legendární zpěvák Karel Gott (†80) byl osobností obrovského významu a do české kultury se zapsal skutečně hluboce. Přestože své dceři jistě otevřel řadu dveří a poskytl mnoho příležitostí, vymanit se z jeho stínu může být náročné. Charlotte je ale mnohem víc, než jen dcerou svého otce. Navzdory svému nízkému věku už dokázala prokázat svůj vlastní výjimečný talent.

30. dubna školačka oslavila již 15. narozeniny a nezadržitelně se tak blíží dospělosti. Čím je starší, tím víc si získává vlastní pozornost fanoušků, tím víc ale také mnohým svého otce připomíná. A to jak ve tváři, tak právě hudebním talentem.

Do kapsy strčí i starší kolegyně

“Talent má, ale to není vše. Je potřeba mít štěstí na autory, aby měla vlastní hity. To není jednoduché,” uvedl pro deník Šíp Michal David, který už s Charlotte několikrát spolupracoval. “Musí mít i dobrého manažera a správné lidi kolem sebe. Charlottka zpívat umí, bude ale muset ještě hodně pracovat, aby se dostala na vrchol,” myslí si David. Podle něj má dívka rozhodně šanci na vlastní profesionální hudební kariéru a už nyní strčí do kapsy leckteré starší kolegyně.

View this post on Instagram

A post shared by charlotte 🤍 (@charlotte_gottova)

Obrovský úspěch dojemného duetu

Charlotte se již objevila v několika muzikálech, například Mata Hari nebo Antoinetta – královna Francie. Nazpívala také písně k pohádkám Anděl páně 2 a Když draka bolí hlava, vyzkoušela si i práci v dabingu. Zdaleka největší pozornost na sebe ale strhla duetem se svým otcem v písni Když srdce nehasnou z roku 2019.

Dojemná píseň okamžitě chytila za srdce mnoho lidí a dnes má na YouTube již více než 60 milionů shlédnutí. Zda ale Charlotte bude ve zpívání pokračovat, na to si fanoušci budou muset počkat.

Celebrity - další články

Doporučujeme